+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Cambodja » 4 daagse reis Cambodja

4 daagse reis Cambodja

Reiscode: ATT-YT-013

Heel jaar, zowel hoog- als laagseizoen


Hoogtepunten

Aan het einde van een rondreis is het heerlijk bijkomen op een van de paradijselijke eilanden voor de kust van Cambodja. Vanuit Sihanoukville vetrekken boten naar Koh Rong en het kleinere zusje Koh Rong Samloem.

De accommodaties variëren van eenvoudige houten bungalows tot zeer luxe beach resorts.

Cambodja

Cambodja is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. De totale oppervlakte van Cambodja bedraagt, inclusief een aantal eilandjes, 181.035 km2 en het land is daarmee ongeveer vijf keer zo groot als Nederland. Na Singapore en Brunei is Cambodja het kleinste land van Zuidoost-Azië. Cambodja grenst in het in het noorden en westen aan Thailand, in het noorden aan Laos, in het oosten aan Vietnam, in het zuiden aan de Golf van Thailand.

Cambodja is de laatste jaren een populaire bestemming geworden en het land
ontwikkelt zich snel. Was Siem Reap zo’n 13 jaar geleden nog een kleine plaats met voornamelijk rode zandwegen en 1 stoplicht, nu is het de meest toeristische stad van het land en het historische hart van Cambodja.

De tempels van Angkor liggen op zeven kilometer van het centrum en alle faciliteiten zijn hier aanwezig om de toerist te vermaken. Maar Cambodja is meer dan ‘Angkor Wat’ en het land biedt mogelijkheden genoeg om een afwisselende rondreis van drie weken te maken. Countryside tours, drijvende dorpen, witte zandstranden, tropische eilanden, jungle trekking, de machtige Mekong rivier, fietstochten, kookles, watervallen, bergstammen en nog veel meer.

 

 Dagprogramma

Dag 1: Sihanoukville naar Koh Rong

Koh Rong glamping
Vanaf de bootpier wordt je in 45 minuten naar het eiland Koh Rong gebracht. Geniet van zon, zee en strand de komende dagen. Je verblijft in het unieke Tamu resort gelegen aan Pagoda Beach. Je kunt in een luxe tent overnachten of een zogenaamde Jungle room.
Bij deze module zijn we uitgegaan van een verblijf in een Garden Tent.

 

   

 

Dag 2: Koh Rong: Vrije dag

Koh Rong is het op één na grootste eiland van Cambodja, met een oppervlakte van ongeveer 78 km². 43 km van de 61 km lange kustlijn van het eiland zijn stranden. Er zijn vier dorpsgemeenschappen op Koh Rong: Koh Touch (Zuid-Oost), Prek Svay (Noord-Oost), Daem Thkov (Sangkat dorp) (Oost), en Sok San (West). De meeste lokale bewoners leven van de visserij. Het terrein op Koh Rong is overwegend heuvelachtig, met een berg van 316 meter. (1.037ft) in het Noordwesten. Het grootste deel van het binnenland van het eiland is bedekt met oerwoud, met verschillende watervallen, baaien, kapen, en zandstenen rotsformaties die bijdragen aan het prachtige landschap.

 

   

 

Dag 3: Koh Rong: Vrije dag

Het kleine zusje vabn Koh Rong ligt op 4 km. Van de zuidkust van Koh Rong. Tot nu toe zijn zijn de speedferries tussen de eilanden niet goed georganiseerd en betrouwbaar. Als u een dagtocht naar Koh Rong wilt maken, kunnen wij een privé speedboot regelen.

 

   

 

Dag 4: Koh Rong naar Sihanoukville

Bye bye Paradise!
Er komt helaas een einde aan je verblijf op dit paradijselijke eiland. Per boot word je weer naar Sihanoukville gebracht. Vanuit hier vervolg je de reis naar Kep, Kampot of Phnom Penh.

 

   

 OvernachtingenPrijsinformatieRoute

In de prijs inbegrepen:
- Genoemde maaltijden in het programma.
- Genoemde hotels in het programma.
- Activiteiten zoals in het programma staat beschreven
- 24/7 assistentie
 

Niet in de prijs inbegrepen:
- Niet genoemde maaltijden
- Internationale vluchten
- Visum Cambodja. ($30,- + 1 pasfoto)
- Persoonlijke uitgave, drankjes
- Reis- en annuleringsverzekering
- Fooien voor gidsen/chauffeursFoto's
Reisvoorstel aanvragen

U kunt via dit formulier meer informatie aanvragen:

Reis:  4 daagse reis Cambodja
Reiscode:  ATT-YT-013
   
Aanspreekvorm:    De Heer     Mevrouw
Voornaam/-Letters: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Uw vraag: 
   
  Antwoord mij per mail
Bel mij terug
   
  Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.