+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Blogs/Nieuws

Reistips Zuidoost Azië

5 en 6 oktober 2024 - Verre Reizen Event Antwerpen

    Stand nummer 46
Locatie:
Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
 
Op 5 en 6 oktober 2024 vindt het Verre Reizen Event plaats in de de Waagnatie in Antwerpen. Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat met de hulp van reisspecialisten. Meer informatie »
Lees onze reviews »
 

19 en 20 oktober - Verre reizen & Cruise Event in Den Haag

    Stand nummer 59
Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
 
Op 19 en 20 oktober 2024 vindt de najaarseditie van het Verre Reizen Event plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat met de hulp van reisspecialisten. Meer informatie »
Lees onze reviews »
 

26 en 27 oktober 2024 - Verre Reizen & Cruise Event in Groningen

    Stand nummer 48
Locatie:
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
 
Op 26 en 27 oktober 2024 vindt de najaarseditie van het Verre Reizen Event plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat met de hulp van reisspecialisten. Meer informatie »
Lees onze reviews »
 

Vakantiebeurs Asia Travel Tours

Evenement: Vakantiebeurs Asia Travel Tours

Data: 08 t/m 12 januari 2025

Stand nummer: 12.C015

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
(bereikbaar via station/ betaald parkeren)

Adreslink: Meer info

 

5 Stappen om een Thaise simcard te installeren

  

Toeristen die aankomen in Thailand willen graag contact houden met het thuisfront, Whatsappen en/of internetten. Gelukkig is in Thailand overal de 4G ontvangst vrijwel perfect te noemen. Het voordeligste is om een Thaise simcard te kopen en deze in je telefoon te zetten. Je moet dan wel zorgen dat je telefoon hebt die simlock vrij is.


Dit is de goedkoopste reisbestemming ter wereld

De meeste Nederlanders kiezen in de zomervakantie voor een verblijf binnen Europa, zo blijkt uit onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Maar die Franse vakantiewijntjes, Duitse biertjes en Kroatische vleesschotels kunnen na een paar weken behoorlijk in de papieren gaan lopen. Wie goedkoop op vakantie wil, moet volgens de  nieuwste vakantieprijslijst van Holiday Money Report buíten Europa zijn. Lees verder »

 

Travelife Partner duurzaamheid award voor Asia Travel Tours

De Travelife Partner Award is vandaag in ontvangst genomen door Asia Travel Tours (Nederland). De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van Asia Travel Tours op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Asia Travel Tours voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. 


Plastic Pledge