+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Blogs

Reistips Zuidoost Azië

Asia Travel Tours staat van 13 t/m 17 september als Zuidoost Azië-reisspecialist op de 50PlusBeurs

Van 13 tot en met 17 september staan wij met onze Zuidoost Azië bestemmingen op de 28e editie van de 50PlusBeurs in De Jaarbeurs Utrecht. Iedere dag geopend van 10.00 - 17.00 uur. Je vindt ons bij standnummer: 08 F17


Beursaanbieding

Asia Travel Tours (ATT) staat op 14 en 15 mei 2022 op stand 11 op de ‘Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen’ (Kleinschalige- en maatwerkreizen) in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Adres: Damrak 23, 1012 ZJ Amsterdam (Goed bereikbaar met het OV)
Meer info op de website »
ATT geeft een aantal gratis toegangskaarten weg. Wie eerste komt, die eerst maalt.

Degenen die op de beurs een reis bij Asia Travel Tours, of binnen een week na de beurs boekt, ontvangt per boeking € 50 korting.

 

Beursaanbieding

 

Testverplichting voor terugvlucht van Nederlanders uit Thailand gaat verdwijnen per 23 maart

Goed nieuws voor gevaccineerde Nederlanders die na 23 maart, aan het einde van hun verblijf in Thailand, terugvliegen naar Nederland. De verplichte ATK- of PCR-test om Nederland in te reizen, gaat verdwijnen.

Het kabinet in Nederland wil aanstaande dinsdag besluiten om per woensdag 23 maart de laatste coronaregels af te schaffen. Alleen in vliegtuigen moet dan nog een mondkapje worden gedragen, niet meer in het openbaar vervoer. Dat zeggen ingewijden tegen de NOS.

Gevaccineerde reizigers die naar Nederland komen, hoeven dan ook geen PCR-test of ATK-test meer te doen. Ongevaccineerden nog wel, maar dat heeft te maken met Europese regels voor reizigers, net als de mondkapjes in vliegtuigen.

Het OMT moet er nog wel een advies over geven, maar dat lijkt een formaliteit.

Vooralsnog moet je nog wel een PCR-test ondergaan als je naar Thailand reis en daar aankomt. Thailand is voornemens om alle reisbeperkingen, waaronder het testen en de Thailand Pass, per 1 juli aanstaande op te heffen.

Bron: NOS.nl 

 

TAT wil afschaffing Thailand Pass per 1 juli aanstaande

Hoewel Thailand van plan is om vanaf juli dit jaar alle coronaregels af te schalen, blijft de dubbele testverplichting vooralsnog wel bestaan (PCR-test voor vertrek en bij aankomst).

De Tourism Authority of Thailand (TAT) bereidt een plan voor om de reisregels te versoepelen in overeenstemming met de tijdlijn van de regering om Covid-19 op 1 juli tot een endemische ziekte te verklaren. De TAT laat dan ook vandaag weten dat zij gaan voorstellen om per 1 juli de Thailand Pass af te schaffen.

De TAT is van plan om tijdens de volgende vergadering van het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) op 18 maart een verdere versoepeling van de reisvoorschriften voor te stellen. Welke dat exact zijn zijn is niet bekend gemaakt.

De toeristische doelstelling voor inkomsten en aankomsten dit jaar, worden door de TAT naar beneden bijgesteld vanwege de stijgende olieprijzen en inflatie, veroorzaakt door de Russische invasie van Oekraïne, aldus TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn.

Bron: Bangkok Post

 

Coronamaatregelen Thailand vanaf december 2021

Op de eerste plaats dien je de Thailandpass te downloaden, want hierin komen alle vereiste documenten in te staan. Deze app heet: MorChana. Daarnaast is het van belang te weten dat personen die vanaf nu (december 2021) naar Thailand reizen er voor de eerste overnachting in Bangkok een ‘Test & Go’ pakket gereserveerd is Indien hiervoor uiteraard vooraf betaald is).


Verre Reizen Beurs 23 en 24 oktober 2021

Impressie van de Verre Reizen Beurs 23 en 24 oktober 2021
 

Klik op de afbeelding voor een impressie »

 

Verre Reizen Event

 

Online Beurs op zaterdag 27 maart om 16.15 uur over Thailand

Beste bezoeker aan de Online Reisbeurs van de VvKR, 

 

We stellen het erg op prijs dat je aan onze presentatie deelneemt. 

De presentatie is op zaterdag 27 maart en begint om: 16.15 uur

 

De presentatie duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de presentatie kun je geen vragen stellen via de microfoon maar je kunt wel vragen stellen via de zogenaamde Q&A knop .De laatste 10 minuten van de presentatie is er nog tijd om in te gaan op de vragen. Daarna wordt de presentatie afgesloten. Na afloop zijn we nog tot 18.00 uur onder de volgende telefoonnummers bereikbaar 06 239 626 76 (Iwan Lalji)  of op 06 201 798 35 (Jaap van Hal) of Benno Hengst op 06 170 108 37. Hierbij ontvang je de link om deel te nemen aan de presentatie waarvoor je je hebt aangemeld: https://zoom.us/j/99643009970?pwd=V0J1L1Zzd01aWWNRa3NYek9xaGRzQT09

Ca. 5 minuten voor het begin van de presentatie kun je op de link klikken en deelnemen. Je kunt de webinar via je browser bekijken. Je hoeft niets te installeren.

Reischeque

Onder de bezoekers van de Online Reisbeurs van de VvKR wordt één reischeque van € 250,- verloot. Deze reischeque is in te wisselen bij één van de deelnemende reisspecialisten aan de Online Reisbeurs en geeft recht op een korting van € 250,- op een in 2021 te boeken reis. Uiteraard wanneer reizen weer mogelijk is op een veilige manier. Familieleden en vrienden van de presentator en collega’s van andere reisorganisaties zijn van deelname uitgesloten. Om te kunnen controleren wie er aanwezig zijn bij de verschillende presentaties, vragen wij iedereen om onder een duidelijke naamsvermelding deel te nemen aan het zoom-webinar.

 

Dank voor de mooie bloemen

Vandaag ontving Asia Travel Tours deze bos bloemen van een klant, die met nog 3 familieleden in oktober 2020 met ons naar Thailand op vakantie zouden gaan.
Deze klanten zijn zo tevreden over de wijze hoe Asia Travel Tours hun belangen in deze coronatijd heeft gediend dat zij ons met  bijgaande bos bloemen hebben beloond.
Asia Travel Tours is blij en trots.


 


Meer blogs? Klik HIER