+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reviews

Reviews

We hebben een vakantie geboekt via Iwan van Asia Travel Tours.
Echt een aanrader! Iwan is erg behulpzaam,  en altijd bereikbaar. Deni en Chantal hebben op Bali zelf ons nog met enkele dingen geholpen.
Al met al zeer tevreden!

Met vriendelijke groet, Sape Woudman

 

 

   

Dankzij Asia Travel Tours heb ik met mijn gezin een geweldige tijd in Thailand mogen doorbrengen. Alles was van A tot Z fantastisch geregeld, afgestemd op onze wensen en zodanig voorbereid dat we er bijna geen regeltijd vooraf aan kwijt waren. In de voorbereiding is door Asia Travel Tours de tijd genomen om onze wens in beeld te krijgen en de mogelijkheden van Thailand zijn vanuit de eigen ervaring goed toegelicht.

 
Heel positief hebben we de Nederlands sprekende reisagent ervaren, die ons direct de volgende dag ter plaatse kwam opzoeken. Deze gaf waardevolle tips over de do’s en don’ts in het land. Tijdens ons verblijf werd tussentijds contact onderhouden om er zeker van te zijn dat alles vlotjes verliep. Zeer zeker een betrokken reisorganisatie!


Verder waren we zeer te spreken over de hotels en accommodaties. Stuk voor stuk uniek en bijzonder. Zo zit je het ene moment op een jungle raft en ben je één met de natuur en kun je vervolgens heerlijk bijkomen in de meest luxe resorts. Maar in elke accommodatie stond de service op de eerste plaats. Ook de excursies zijn zeer goed bevallen. We hebben genoten van adembenemende meren en watervallen en hebben een leerzame en fantastische dag gehad bij het olifantenrusthuis.

Wij vinden Asia Travel Tours absoluut een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een fantastische en onbezorgde reis. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten!!
 

 
Onze wens was om samen met de kinderen (20 en 22) een rondreis te maken door Vietnam. Maar het aanbod van de grote aanbieders sloot niet aan bij onze wensen. Na uren zoeken op het internet dachten we vorig jaar ‘toch maar naar de vakantiebeurs gaan?’. En dat is een slimme zet geweest want daar hebben we kennisgemaakt met Asia Travel Tours.


Binnen twee weken zaten we met elkaar aan tafel voor een intakegesprek. Onder het genot van een kop koffie werd er aandachtig naar onze wensen geluisterd. En voor we het wisten lag het eerste concept van ons persoonlijke reisplan op tafel. Daarbij hebben we volop gebruikgemaakt van de kennis en ervaring van Asia Travel Tours. Iets wat wij ook erg prettig vonden, is dat we ons eigen reistempo konden bepalen. Hier een paar dagen langer, daar wat korter… niks was te gek. Met een goed gevoel liepen we de deur uit. Vervolgens is Asia Travel Tours voor ons aan de slag gegaan en werden we continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Met als resultaat een betaalbare reis die helemaal aansloot bij onze wensen.

En toen kwam Corona. Dat betekende dat onze reis helaas niet doorging. Opnieuw hebben we ervaren hoe belangrijk het is om met een persoonlijke en betrokken reisorganisatie in zee te gaan. De communicatie is vanaf het begin duidelijk, open en eerlijk geweest. En na veel inspanningen van Asia Travel Tours hebben wij de volledige aanbetaling teruggekregen. Dus als we weer mogen reizen, gaan wij zeker weer met Asia Travel Tours om tafel. Echt een aanrader voor iedereen die een verre reis ‘op maat’ wil maken.
 

Rob en Lowina Flohr
 

 

   

Wat een fantastische service krijg je bij Asia Travel Tours! Niks is teveel om een passende en betaalbare reis bij je eigen wensen te vinden. Door Corona is onze reis naar Bali helaas al 3x uitgesteld maar wat een geduld en medeleven heb ik ervaren. De persoonlijke aandacht is echt top! Aanrader dus!

 

Groetjes MartineOndanks dat wij niet naar Indonesië zijn geweest vanwege Covid 19 zijn wij enorm goed geholpen door Iwan. Hij had een mooi plan van aanpak gemaakt en toen het niet door ging kregen wij netjes ons geld terug. Hopelijk tot snel voor een nieuwe boeking!


Liefs Debby en Alwin van Leeuwen.