+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reviews

Reviews

Hoi Iwan,

We hebben een geweldige vakantie gehad, mooie locaties en hotels.

Alles had je uitstekend verzorgd. Alles was perfect 😀
 

Maureen en echtgenoot & Mavis en echtgenoot

 

   We hebben een geweldige vakantie gehad, mooie locaties en hotels.
 

Familie Poeran

 

   Op 1 November jl. hebben mijn nicht en ik een verzorgde 3 landen reis (Maleisië, Singapore en Bali) gemaakt via Asia Travel Tours. Wat hebben we veel gezien en genoten. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd door Iwan. Mooie hotels/accommodaties met prachtige binnentuin, schoon en vriendelijk personeel. Voor de excursies werden we ook keurig op tijd opgehaald door gids. Geweldig allemaal. Top!!! Volgend jaar weer via Asia travel. Hartelijk dank Iwan en crew. Tot snel.
 

Joyce

Wij hebben van deze uitstekend verzorgde rondreis door Thailand genoten, ook vonden wij de begeleiding op achtergrond tijdens de reis uitstekend.
 

Bob & Annemieke

   


   


Alles was van begin tot einde goed geregeld goed advies, ook ter plaatse konden we met vragen terecht bij onze contactpersoon. We hebben een fantastische rondreis door Vietnam gehad en kan iedereen Asia Travel Tours aanbevelen.
 

Hans van Aalst, familie en vrienden

Een kleine organisatie met uitstekende zorg voor de klant. De hele vakantie alles tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader voor een zorgeloze vakantie!!

Wij willen Asia Travel Tours sterk aanbevelen voor het op maat samenstellen van een unieke reisbeleving!. vanaf het eerste contact (in 2020) tot en met de laatste dag van onze reis zijn we met veel zorg en warmte behandeld. Alles prima afgestemd op onze wensen. Duidelijk en stipt met afspraken, altijd een hulplijn beschikbaar en uiterst vriendelijk. Dit alles maakte dat wij geheel onbezorgd, we voelden ons zelfs soms een beetje VIP, van onze reis hebben kunnen genieten.


Ger Zetsen

 

   


   


 

De reis is zeer goed bevallen. De afstanden zijn wel groot op Java. De chauffeurs waren super maar de busjes zouden iets moderner kunnen zijn. We hebben een mooie reis gehad.
 
De excursies waren zeer goed. Soms met lokale gidsen maar ook met onze eigen gids Deni. We hebben veel gezien geleerd en ervaren.
De hotels waren over het algemeen goed. Door corona is er wel bij sommige locaties wat achterstallig onderhoud. Personeel is overal vriendelijk en behulpzaam.
 
De service, het ontbijt en de accommodaties waren prima op een locatie na waar de kamers weliswaar goed waren, maar 2 kamers erg klein en allemaal in de kelder en dus zonder raam. Dit is opgelost door een ander hotel t kiezen. Ontbijt was meestal zeer uitgebreid en lekker.
Ik geef deze reis een 8 en zou het bij andere vrienden, families aanbevelen
 
Henk Siebers 

Onze Vietnamreis was perfect geregeld. Er is voldoende flexibiliteit om je reisplan op jouw maat te maken. Al het transport, de ophaalpunten en tijdstippen werden op voorhand afgesproken en werden altijd perfect nageleefd. In Vietnam zelf heb je altijd een aanspreekpunt bij vragen of problemen. Fijne excursies en aangename gidsen.

Koen Jorissen

Wij hebben bij en samen met Asia Travel een reis gebouwd geheel naar onze wens. De reis naar Vietnam was geweldig. Alle afspraken met accommodaties, gidsen, contactpersonen verliepen perfect. Ook de voorbereiding vanuit Asia Travel was goed, maar ook gedurende de reis en achteraf de persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren!

Joost, Gerda en kinderen

 

   

Ik wou nog graag doorgeven dat ik zeer tevreden was over de organisatie van mijn persoonlijke reis naar Singapore, samen met mij werd heel verantwoordelijk gezocht naar een goede oplossing binnen mijn budget naar mijn wensreis Singapore. Ook werd ik van op afstand goed begeleid of alles ter plaatse werd klopte, ik ben heel goed begeleid door de Heer Iwan Lalji vanhet Asia Travel tours vandaar mijn beste dank, groet Mariette  Van Belle

 

   


   


 


   

Dit bedrijf is echt geweldig. Alles is tot in de puntjes geregeld en er is niks waar je aan moet denken als je aan het reizen bent. Ze zijn altijd erg goed bereikbaar en heel vriendelijk.

Pleun & Niels

 

 

   

We hebben heel erg genoten van onze samengestelde reis door Thailand. Vanaf het eerste contact werd er geluisterd naar onze wensen en werd de reis hierop afgestemd. De communicatie verliep vlot en snel. We konden steeds met vragen terecht bij Iwan voorafgaand onze reis.

De reis zelf was prachtig en voldeed aan al onze verwachtingen. Ook ter plekke was er nog steeds contact en werden we opgevolgd. Alles verliep heel vlot. We kunnen het iedereen aanraden, zeker bij een eerste reis naar Azië!

Laura & Ben

 

 

De reis naar Indonesië is de moeite waard, wellicht wat ambitieus van Sumatra naar Sulawesi, maar dat is onze keus geweest. En niet te krap zijn met tijd want 3.5 week is echt wel nodig.

Ruth & Johannes

   


 

 

De reisagent kent het land goed. Hierdoor kon hij perfect advies op maat geven. De reis was goed geregeld. De accommodaties waren prima, alsook de transfers. Verder was de lokale reisagent Nederlandstalig en 24/7 beschikbaar voor vragen.

Wij zouden Asia travel tours zeker aanbevelen!

Keith & Anasthasia

 

 

Wij zijn net terug van een volledig verzorgde reis met ons gezin (3 dochters 21, 20 en 12 jaar). Onze reis die we zelf hadden uitgestippeld werd totaal ontzorgd door ATT.
Communicatie met Iwan was super, korte lijnen, meedenkend en altijd bereikbaar. Ook reisagent Dave was er altijd meteen daar waar nodig met adviezen en zonodig om dingen te regelen.
Kortom het was geweldig, echt volledig ontzorgd, herinneringen gemaakt met ons 5-en om nooit te vergeten!
Zeker een aanrader!


Marga Jansen

 

 

   

We hebben een vakantie geboekt via Iwan van Asia Travel Tours.
Echt een aanrader! Iwan is erg behulpzaam,  en altijd bereikbaar. Deni en Chantal hebben op Bali zelf ons nog met enkele dingen geholpen.
Al met al zeer tevreden!

Met vriendelijke groet, Sape Woudman

 

 

   

Dankzij Asia Travel Tours heb ik met mijn gezin een geweldige tijd in Thailand mogen doorbrengen. Alles was van A tot Z fantastisch geregeld, afgestemd op onze wensen en zodanig voorbereid dat we er bijna geen regeltijd vooraf aan kwijt waren. In de voorbereiding is door Asia Travel Tours de tijd genomen om onze wens in beeld te krijgen en de mogelijkheden van Thailand zijn vanuit de eigen ervaring goed toegelicht.

 
Heel positief hebben we de Nederlands sprekende reisagent ervaren, die ons direct de volgende dag ter plaatse kwam opzoeken. Deze gaf waardevolle tips over de do’s en don’ts in het land. Tijdens ons verblijf werd tussentijds contact onderhouden om er zeker van te zijn dat alles vlotjes verliep. Zeer zeker een betrokken reisorganisatie!


Verder waren we zeer te spreken over de hotels en accommodaties. Stuk voor stuk uniek en bijzonder. Zo zit je het ene moment op een jungle raft en ben je één met de natuur en kun je vervolgens heerlijk bijkomen in de meest luxe resorts. Maar in elke accommodatie stond de service op de eerste plaats. Ook de excursies zijn zeer goed bevallen. We hebben genoten van adembenemende meren en watervallen en hebben een leerzame en fantastische dag gehad bij het olifantenrusthuis.

Wij vinden Asia Travel Tours absoluut een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een fantastische en onbezorgde reis. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten!!
 
Karishma, Mike en Nick

 
Onze wens was om samen met de kinderen (20 en 22) een rondreis te maken door Vietnam. Maar het aanbod van de grote aanbieders sloot niet aan bij onze wensen. Na uren zoeken op het internet dachten we vorig jaar ‘toch maar naar de vakantiebeurs gaan?’. En dat is een slimme zet geweest want daar hebben we kennisgemaakt met Asia Travel Tours.


Binnen twee weken zaten we met elkaar aan tafel voor een intakegesprek. Onder het genot van een kop koffie werd er aandachtig naar onze wensen geluisterd. En voor we het wisten lag het eerste concept van ons persoonlijke reisplan op tafel. Daarbij hebben we volop gebruikgemaakt van de kennis en ervaring van Asia Travel Tours. Iets wat wij ook erg prettig vonden, is dat we ons eigen reistempo konden bepalen. Hier een paar dagen langer, daar wat korter… niks was te gek. Met een goed gevoel liepen we de deur uit. Vervolgens is Asia Travel Tours voor ons aan de slag gegaan en werden we continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Met als resultaat een betaalbare reis die helemaal aansloot bij onze wensen.

En toen kwam Corona. Dat betekende dat onze reis helaas niet doorging. Opnieuw hebben we ervaren hoe belangrijk het is om met een persoonlijke en betrokken reisorganisatie in zee te gaan. De communicatie is vanaf het begin duidelijk, open en eerlijk geweest. En na veel inspanningen van Asia Travel Tours hebben wij de volledige aanbetaling teruggekregen. Dus als we weer mogen reizen, gaan wij zeker weer met Asia Travel Tours om tafel. Echt een aanrader voor iedereen die een verre reis ‘op maat’ wil maken.
 

Rob en Lowina Flohr
 

 

   

Wat een fantastische service krijg je bij Asia Travel Tours! Niks is teveel om een passende en betaalbare reis bij je eigen wensen te vinden. Door Corona is onze reis naar Bali helaas al 3x uitgesteld maar wat een geduld en medeleven heb ik ervaren. De persoonlijke aandacht is echt top! Aanrader dus!

 

Groetjes MartineOndanks dat wij niet naar Indonesië zijn geweest vanwege Covid 19 zijn wij enorm goed geholpen door Iwan. Hij had een mooi plan van aanpak gemaakt en toen het niet door ging kregen wij netjes ons geld terug. Hopelijk tot snel voor een nieuwe boeking!


Liefs Debby en Alwin van Leeuwen.

Asia Travel Tours handelt boekingen als gevolg van de corona daadkrachtig af

Vandaag ontving Asia Travel Tours deze bos bloemen van een klant, die met nog 3 familieleden in oktober 2020 met ons naar Thailand op vakantie zouden gaan.
Deze klanten zijn zo tevreden over de wijze hoe Asia Travel Tours hun belangen in deze coronatijd heeft gediend dat zij ons met  bijgaande bos bloemen hebben beloond. Asia Travel Tours is blij en trots.