+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Thailand

Individuele rondreis Thailand

Wilt u reizen door Thailand? Bekijk onze voorbeeldreizen en geef uw reiswensen aan in de aanvraag!

Individuele rondreizen Thailand

Thailand heeft zoveel gezichten, deze willen we u het liefst allemaal in één rondreis door Thailand laten zien. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, en daarom hebben we een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld. In deze reizen vindt u alle hoogtepunten van Thailand, aangevuld met dát waar Thailand zo bekend om staat: de parelwitte stranden, de diepgroene jungle, de rivieren én de altijd vriendelijke mensen.

 

Bekijk hieronder het aanbod met voorbeeldreizen door Thailand en stel uw rondreis samen met onze Zuidoost-Azië reisspecialisten.


Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen)

Maar liefst 21 dagen lang gaat u Het Grote Thailand Avontuur aan! Dit is de perfecte reis als u van cultuur, heerlijk weer, vriendelijke mensen en verrukkelijk eten houdt.

lees meer
Land van Twee Zeeën (18 dagen)

Eindeloos witte stranden, wuivende palmbomen, tropische cocktails en een schitterende zonsondergang…

lees meer
Isaan, het traditionele Thailand (15 dagen)

Als u het traditionele Thaise leven eens wilt ervaren, dan is Isaan hiervoor het perfecte opstapje.

lees meer
2 weken rondreis Thailand, kort (14 dagen)

Ervaar in 14 dagen de mooiste plekken van Thailand. Cultuur, natuur en strand in één korte vakantie door Thailand!

lees meer
Rondreis Thailand met strand (16 dagen)

Aan de westkust van Thailand liggen De Parels van de Andaman: een perfecte benaming voor deze prachtige tropische eilanden!

lees meer
21 daagse tour Noord Thailand en langs de golf van Thailand

Bezoek berglandschappen, /-dorpjes en geniet van mooie vergezichten en andere ‘secret places’

lees meerHoe werkt dat, een Thailand individuele rondreis op maat?

Onze slogan is niet voor niks Uw reis onze aandacht. We vinden het namelijk belangrijk dat u optimaal kunt genieten van niet alleen de reis, maar ook de voorpret én de napret. In onze werkwijze gaat u daarom een hoop persoonlijke aandacht ervaren. Zo komen we namelijk tot de beste rondreis Thailand op maat.

 

Hoe gaan we te werk:

 

 1. We spreken uw reiswensen en behoeftes.
  Dit kan telefonisch, via een videocall, persoonlijk bij ons op kantoor of ontspannen bij u thuis op de bank of aan de eettafel. Waar het intakegesprek ook plaatsvindt, al uw reiswensen worden besproken en we geven u direct een globale eerste indruk van de mogelijkheden.

  Heeft u een passende Thailand voorbeeldreis gezien op de website? Dan nemen we deze samen door en kijken we waar u deze wellicht een andere invulling wilt geven.

  Heeft u specifieke interesses in de Thaise cultuur of geschiedenis? Noem het maar op! U heeft onze volle aandacht.

 2. We maken voor u een eerste reisvoorstel op maat.
  Al uw reiswensen en ons advies gieten we in een eerste maatwerk reisvoorstel. Deze ontvangt u vervolgens van ons per mail. U kunt hier rustig naar kijken, en in een volgend gesprek vragen stellen en eventuele wijzigingen bespreken.

 3. We verwerken uw feedback in een nieuw reisvoorstel.
  Heeft u aangegeven in een ander hotel te willen verblijven, een andere excursie te doen of gewoonweg íets meer rust in te bouwen in het programma van uw reis? Wat de wijziging ook is, we kijken samen waar de mogelijkheden liggen en we verwerken deze op een gepaste wijze in een nieuw reisvoorstel. Versie twee van uw reisvoorstel ontvangt u opnieuw via E-mail.

 4. Boeking, we gaan samen op reis!
  U heeft nu een reisvoorstel dat helemaal aan uw Thailand reiswensen voldoet en u besluit uw maatwerk rondreis door Thailand bij Asia Travel Tours te boeken. Leuk!


  Goed voorbereid starten aan uw rondreis door Thailand vergroot de voorpret, daarom geven we op de website allerlei praktische informatie over reizen door Thailand. De praktische informatie en uw reisplan zorgen er voor dat u voorafgaand, tijdens en na uw Thailand rondreis weet waar u aan toe bent.

 5. Persoonlijke aandacht tijdens uw reis door Thailand
  We hebben talloze reizen door Thailand georganiseerd en weten dat men het prettig vindt als er in Thailand een contactpersoon aanwezig is. Op uw eerste of tweede dag in Thailand, afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Bangkok, is er een meet en greet met de vertegenwoordiger van Asia Travel Tours. Jullie nemen samen het reisprogramma door en u kunt uw vragen aan hem stellen. Bedenkt u later nog een (dringende) vraag? Dan kunt u hem persoonlijk benaderen op het telefoonnummer dat u meekrijgt

 

Rondreis Thailand tips

Het land van de glimlach, Thailand. Maakt u een individuele rondreis Thailand dan zal de vriendelijkheid van de lokale bevolking een van uw fijnste reisherinneringen zijn. Dat is één ding wat we u met zekerheid durven zeggen. Andere mooie reisherinneringen kunt u in de drie verschillende regio’s van het land opdoen.

 

Reis door Centraal-Thailand

Bijna iedere reiziger start de Thailand rondreis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De stad heeft veel culturele hoogtepunten, waar u zich makkelijk een aantal dagen mee vermaakt. Met de fiets komt u makkelijk van A naar B, maar de stad biedt op het water ook voer voor bijzondere reisverhalen.

U kunt de bekende Maeklong-markt bezoeken, waar nog een treinspoor doorheen loopt. Naast al het lekkere eten en de diversiteit aan geuren, is het grootste vermaak het moment dat de trein dwars door de markt rijdt.

 

In Centraal-Thailand vindt u ook een van de bekendste natuurlijke hoogtepunten van Thailand, de rivier Kwai in de regio Kanchanaburi. Naast de bekende dodenspoorlijn en Hellfire Pass kunt u hier ook Prasat Muang Singh, een voor toeristen nog redelijk onbekende tempelruïne van de Khmers uit Cambodja, bezoeken.

Voor oudheid, cultuur en een deel van de Thaise historie reist u af naar de koningssteden Ayutthaya (de oude hoofdstad van Thailand) en Sukhothai. Hier kunt u talloze ruïnes en tempels bewonderen, waaronder Wat Chaiwatthanaram en Wat Mahathat.

 

Tijdens een boottocht over de Praya rivier komt u de traditionele huizen op palen tegen. Deze traditionele bouw, die al tig jaren oud is, en de vele zijkanalen van de rivier geven u een beeld hoe de Thais vroeger leefden en hoe tradities nog steeds voortbestaan.

 

Reis door Noord-Thailand

In het noorden van Thailand ontdekt u bergstammen, zoals de Karen, en de bekende stad Chiang Mai. Vanuit Centraal-Thailand reist u makkelijk en comfortabel naar dit deel van het land, bijvoorbeeld met de (slaap)trein. U ziet het dagelijkse leven aan u voorbij trekken, terwijl u wiegend in uw coupé zit.

Chiang Mai is een absolute aanrader in het noorden van Thailand, u geniet hier van natuur en cultuur in één stad. Wilt u nog dieper de natuur in en gaat uw hart sneller kloppen bij een avontuurlijke rondreis Thailand? Ga dan een aantal dagen naar Pai, dit kleine bergdorp in Noord-Thailand staat bekend om de prachtig groene bergen die het plaatsje omringen.

 

Een individuele rondreis door Thailand waarin u ook Noord-Thailand bezoekt, is eigenlijk niet volledig zonder een bezoek aan de witte tempel in Chiang Rai. Door de ‘spiegelstukjes’ die verwerkt zijn in de tempel schittert deze in het felle zonlicht.

 

Wilt u weg van het massatoerisme en van de gebaande paden? Dan biedt Noord-Thailand genoeg opties voor een avontuurlijke Thailand rondreis. Bezoek bijvoorbeeld de kleurrijke provincie Mae Hong Son. Door de afgelegen ligging kan deze regio zich redelijk ongestoord ontwikkelen, waardoor deze regio nog het authentieke Thailand laat zien met duidelijke invloeden van buurland Myanmar. Het mooiste van twee werelden in één Thaise provincie.

 

Reis door Zuid-Thailand

Veel gasten sluiten hun rondreis Thailand af met een verblijf op één van de tropische eilanden in het zuiden van Thailand. Phuket, Koh Samui, Koh Lanta of een van de vele andere paradijselijke eilanden van Zuid-Thailand. In het reisvoorstel dat we aan u voorleggen houden we altijd rekening met uw reisperiode. Zo kunt u naar de Golf van Thailand, waar Koh Samui een populair eiland is, of een eiland in de Andaman zee, zoals het grootste en misschien wel meest bekende eiland, Phuket.

 

Zelf zijn wij enorme fan van de kleinere en de ietswat onbekendere eilanden, zoals Koh Lanta of Koh Yao Noi. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u op één van de parelwitte stranden alle indrukken van uw Thailand reis op maat verwerken.

 

Rondreis Thailand praktische informatie

We zorgen er graag voor dat u goed voorbereid start met uw individuele rondreis door Thailand. We hebben dan ook praktische reisinformatie over Thailand voor u uitgeschreven en gepubliceerd op de website. Zo weet u voorafgaand, tijdens en na uw Thailand reis wat u kunt verwachten.

 

We vertellen u alles wat u moet weten over de cultuur in Thailand, het tijdsverschil tussen Nederland en Thailand en wanneer u het beste naar Thailand kunt reizen. Ook andere belangrijke informatie, zoals de veiligheid, de taal en belangrijke noodnummers kunt u op de praktische reisinformatie-pagina vinden.

 

Alle reisinformatie over Thailand