+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Over ons » Asia Travel Tours

Asia Travel Tours

Asia Travel Tours stelt bij het opstellen van het reisplan de klant centraal staat. Dat maakt ons sterk, blijkens de reviews die wij van onze klanten ontvangen. Hierbij hanteren wij een persoonlijke benadering, waardoor wij klanten adequaat informeren en adviseren over hun reiswens.

Deze aanpak sluit goed aan bij klanten die zich aan het oriënteren zijn op een reis naar een van de bestemmingen die Asia Travel Tours aanbiedt.

Dat blijkt niet alleen uit de positieve reviews die wij ontvangen, maar ook door het aantal doorverwijzingen van deze klanten die inmiddels onze ‘reisambassadeurs’ zijn geworden!

Iwan Lalji - Eigenaar Asia Travel Tours

Iwan Lalji is de eigenaar van Asia Travel Tours en is dit bedrijf begonnen na 25 jaar als Personeel & Organisatieadviseur voor grote bedrijven en recentelijk als Jobhunter voor de gemeente Amsterdam te hebben gewerkt.

Competenties die Iwan in zijn loopbaan heeft ontwikkeld en nu ook inzet bij Asia Travel Tours zijn onder andere: Plannen, organiseren, initiatief nemen, integer handelen en samenwerken. Als uitgangspunt voor zijn handelen is zijn kreet ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’.

Vertaald naar de reiswereld betekent het dat Asia Travel Tours haar reisbeloftes waar maakt.

Iwan Lalji reist al meer dan 20 jaar door Zuidoost Azië en heeft vele favoriete plekken verspreid over dit werelddeel, zoals Thailand met haar hagelwitte stranden, de snorkel- en wandelmogelijkheden en uiteraard het lekker eten. In Indonesie is hij weg van de route Sumatra, Java en Bali. Op Sumatra heeft hij in de omgeving van Padang mooie gesprekken gevoerd met de Javanen die na de kolonisatie uit Suriname teruggekeerd zijn naar Sumatra.

Hij heeft hiervoor een route ontwikkeld die een ieder zal aanspreken, die in één reis een goed beeld van Indonesie wenst te vormen en vooral ook voor de Indonesische Nederlanders en de Javanen uit Suriname die in Nederland wonen.
Asia Travel Tours heeft een eigen kantoor in Indonesie.

 

In Maleise vindt Iwan de Cameron Highlands meer dan de moeite waard om te bezoeken en komt hij er ook regelmatig om van het koel tropisch weer en de prachtige landschappen te genieten.

In Sri Lanka volgt hij graag de oud Hollandse koloniale route en ook de prachtige natuurgebieden die Sri Lanka rijk is.

Laksamee Klomklieo - Eigenaar Asia Travel Tours

De partner van Iwan, Laksamee Klomklieo genaamd, is geboren en getogen in Thailand en woont ruim 25 jaar in Nederland. Laksamee heeft haar zorgopleiding in Nederland gevolgd en afgerond en werkt ruim 15 jaar in de zorg. Haar zorgzaamheid, geduld en rust straalt zij niet alleen naar de bewoners van het zorgbedrijf uit, maar deze competenties komen ook in haar werkzaamheden binnen Asia Travel Tours tot uitdrukking.

Laksamee is in het Noordoosten van Thailand in de stad Udon Thani geboren. Deze omgeving staat bekend als de Isaan en is minder bekend bij de toeristen. Laksamee geeft aan dat dit onterecht is, omdat deze omgeving ook prachtige authentieke steden heeft zoals Loei, Nong Khai, Chiang Kan, Wang Saphung, Surin etc. met prachtige rijstvelden, boulevards aan de Mekonrivier, historische khmer gebouwen en nog veel meer voor zowel de avontuurlijke als de rustzoekende toerist. 

Maar ook de eilanden in het diepe Zuiden van Thailand zijn haar favoriet.

De mensen achter Asia Travel Tours

Team van Zuidoost Azie-reisspecialisten

Achter de eigenaren, Iwan en Laksamee, staat een team van ervaren Zuidoost Azië-reisspecialisten die achter de schermen werken aan het maken en organiseeren van onze maatwerk- en rondreizen.

Met elkaar bouwen wij aan een aantrekkelijk en duurzaam reisaanbod.

Een van onze adviseur heeft ca.40 jaar voor een van de oudste reisorganisaties in Thailand gewerkt en heeft Fox Verre Reizen, inmiddels onderdeel van ANWB, naar Thailand gebracht. Deze adviseur kent alle bestemmingen die Asia Travel Tours aanbiedt als zijn broekzak. Ergo Hij heeft talloze reizen, ook combinatiereizen, in Zuidoost Azie ontworpen en uitgevoerd. 

Het verhaal achter Asia Travel Tours

We willen het persoonlijke weer terugbrengen in de reiswereld die steeds meer digitaliseert. Dat doen we door met lokale agenten te werken, u de mogelijkheid te bieden om vanaf uw eigen bank een rondreis Zuidoost Azië samen te stellen of dit telefonisch in een intakegesprek te doen.

We omarmen het digitaliseren, maar geloven dat reizen om échte connecties draait. Daarom vinden we het belangrijk dat uw wensen op de juiste manier terugkomen in uw reis en dat het programma aansluit bij uw verwachtingen óf die zelfs overtreffen. Alles moet gewoon kloppen. U legt de organisatie van uw reis in onze handen en die verantwoordelijkheid nemen we heel hoog op.

Precies om die reden bieden we rond- en maatwerkreizen naar bestemmingen aan, die het dichtstbij onszelf liggen: Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Indonesië, Dubai, Singapore, Maleisië, India en Sri Lanka. Een veilige en comfortabele vakantie vinden wij uiterst belangrijk, en dat ziet u terug in de organisatie van uw reis.

We organiseren reizen voor gezinnen, families, medewerkers, vrienden en duo’s. Zo organiseren we combinatiereizen (meerdere landen in één reis), huwelijksreizen en seniorenreizen, en ook voor bijzondere reiswensen draaien wij onze hand niet om.

Hoe wij over reizen naar Zuidoost Azië denken

“Zuidoost Azië is een prachtig deel van de wereld en staat natuurlijk bekend om de bounty eilanden en de rijkdom aan cultuur en geschiedenis. Er zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken langs rijstvelden, door lokale dorpen en over paden die dwars door de bergen leiden. Het is een diverse regio waar ook de cultuurgenieter zich kan vergapen aan koloniale gebouwen en tempels uit de periode van het Khmer Rijk.

 

Onze reispartners in Zuidoost Azie

Wist u dat alle touragenten in Nederland hun reizen moeten inkopen bij een reisorganisatie in het buitenland?

Dat heeft te maken met wet- en regelgeving in die landen. Dat betekent dat alle touragenten hun reizen moeten inkopen bij een reisorganisatie uit het desbetreffende land. Lees verder »
Iwan Lalji
eigenaar Asia Travel Tours
reisspecialist Zuidoost Azië
 

Laksamee Klomklieo

eigenaar Asia Travel Tours

reisspecialist Zuidoost Azië