+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Over ons

Over ons

Vanuit persoonlijke reiservaringen kennen wij Thailand en omliggende landen goed. Dit maakt dat u bent verbonden met de meest ervaren touroperartors uit Nederland in Thailand.

 

Het verhaal achter Asia Travel Tours

We willen het persoonlijke weer terugbrengen in de reiswereld die steeds meer digitaliseert. Dat doen we door met lokale agenten te werken, u de mogelijkheid te bieden om vanaf uw eigen bank een rondreis Zuidoost Azië samen te stellen of dit telefonisch in een intakegesprek te doen.

 

We omarmen het digitaliseren, maar geloven dat reizen om échte connecties draait. Daarom vinden we het belangrijk dat uw wensen op de juiste manier terugkomen in uw reis en dat het programma aansluit bij uw verwachtingen óf die zelfs overtreffen. Alles moet gewoon kloppen. U legt de organisatie van uw reis in onze handen en die verantwoordelijkheid nemen we heel hoog op.

 

Precies om die reden bieden we maatwerk reizen naar bestemmingen die het dichts bij onszelf liggen: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië en Sri Lanka. Een veilige en comfortabele vakantie vinden wij uiterst belangrijk, en dat ziet u terug in de organisatie van uw reis.

 

We organiseren al jaren reizen voor medewerkers, vrienden, gezinnen, families en duo’s. Zo organiseren we combinatiereizen (meerdere landen in één reis), huwelijksreizen en seniorenreizen, en ook voor bijzondere reiswensen draaien wij onze hand niet om.

 

Hoe wij over reizen naar Zuidoost Azië denken

“Zuidoost Azië is een prachtig deel van de wereld en staat natuurlijk bekend om de bounty eilanden en de rijkdom aan cultuur en geschiedenis. Er zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken langs rijstvelden, door lokale dorpen en over paden die dwars door de bergen leiden. Het is een diverse regio waar ook de cultuurgenieter zich kan vergapen aan koloniale gebouwen en tempels uit de periode van het Khmer Rijk.

Dat alles is waarom wij verliefd zijn geworden op Zuidoost Azië en reizen we al meer dan 20 jaar door deze regio.

 

In Zuidoost Azië is Thailand het land dat het meest is ontwikkeld en afgestemd op het toerisme, en is daarom onze absolute favoriet. We kennen het land als onze broekzak en werken met reisagenten die onze visie, werkwijze en gasten goed aanvoelen.”

 

Werken op basis van persoonlijke aandacht!

U gaat wellicht maar één keer in uw leven naar Zuidoost Azië, dan moet het natuurlijk wel een reis zijn die volledig op uw reiswensen is afgestemd. In persoonlijke gesprekken luisteren we naar uw reiswensen en werken we naar een ideaal reisplan. Tijdens dit proces nemen we u mee in de excursie- en accommodatie-mogelijkheden en andere unieke ervaringen binnen uw reisbestemming, zo kan uw reisplan in de eerste fase enkele keren veranderen.

 

We geloven in de kracht van een goede relatie met onze gasten én onze lokale partners.

Omdat we de lijnen met onze partners kort houden schakelen we tijdens uw reis met de lokale agent. Zo zorgen we dat alles op rolletjes loopt en u kunt genieten van een Zuidoost Azië-reis zonder obstakels.

 

Extra fijn is dat we door onze intensieve contacten met onze reisagenten de schakel tussen de intakefase en het reisvoorstel beperken. Minder schakels biedt voordelen voor zowel de prijs, efficiency en reisbeleving en door onze werkwijze bespaart u uren uitzoekwerk.

Slow Travel

Tijdens het maken van uw reisplan letten we op de belasting die uw reis heeft op het klimaat. We adviseren graag over verantwoord vervoer, CO2-compensatie, reismogelijkheden, excursies en accommodaties. Wellicht is Slow Travel wel iets voor uw reis; een langer verblijf op één locatie. Zo kunt u nóg meer zien van de omgeving en beleeft u het dagelijkse leven en de gastvrijheid waar Zuidoost Azië zo bekend om staat nog intensiever.

Goede doelen

Asia Travel Tours steunt goede doelen die bijdragen aan een beter leven op onze bestemmingen en andere plekken op de wereld. Op dit moment steunen we Artsen zonder Grenzen en De Aidsfonds. Ook doneren we jaarlijks aan diverse scholen in Thailand, bijvoorbeeld  Doi Sam Muen School in Chiang Dao.

 

Reizen op uw eigen reistempo

Het nadeel van reizen via grote reisorganisaties is dat u vastzit aan het reistempo van de groep. Bij Asia Travel Tours passen we het reisprogramma aan op uw gewenste reistempo. Wil u meer tijd bij bepaalde tempels, om foto’s te maken of ergens lekker te tafelen? In het reisvoorstel kunnen we dat allemaal meenemen. We geven u graag tips over de beste plekken. Dat is het fijne aan een maatwerk reis door Zuidoost Azië.

 

Zekerheden en garanties

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en nemen deel aan het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Het is voor ons belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en uit kunt gaan van veiligheid en zekerheid tijdens uw reis, daarom zijn we aangesloten bij alle voor de reisbranche geldende verzekerings- en garantiefondsen.

 

De mensen achter Asia Travel Tours

Iwan Lalji - Eigenaar Asia Travel Tours

Iwan Lalji reist al meer dan 20 jaar door Zuidoost Azië en heeft vele favoriete plekken verspreid over dit werelddeel, maar de reizen door Thailand staan toch wel bovenaan. Iwan heeft door de hagelwitte stranden en de snorkel- en wandelmogelijkheden een absolute voorkeur voor de zuidelijke eilanden in de Golf van Thailand en met name de eilanden Koh Samet en Koh Tao. Ook de eilanden in de Adamanse zee (zoals Phuket en Krabi) zijn favoriet bij Iwan.

 

Iwans’ aanrader: Vraag aan hem wat u absoluut in Zuidoost Azië gedaan moet hebben en dan is het antwoord: “Bezoek Koh Chang en ga daar snorkelen”. Voor Iwan is dit een bijzondere plek vanwege zijn eerste snorkelervaringen.

 

Laksamee Klomklieo - Eigenaar Asia Travel Tours

Laksamee is geboren en getogen in Thailand en woont al meer dan 20 jaar in Nederland. Ze reist met de grootste liefde af naar Udon Thani in het Noordoosten van Thailand, niet alleen vanwege de vele tempels, musea en het lekkere eten, maar ook vanwege de persoonlijke band die ze met deze plek heeft. Haar familie en veel van haar schoolvriendinnen wonen hier nog steeds.

 

Laksamees’ aanraders: Maak in Khao Sok natuurwandelingen langs het Cheow Lan meer of vaar over het turkooise water en zie hoe de Karstbergen uit het meer oprijzen.

Óf, ga eilandhoppen in en om de Similan eilanden. Volgens velen, en wij zijn het daarmee eens, is dit Thailands mooiste eilandengroep.

 

Óf, ga eilandhoppen in en om de Similan eilanden. Volgens velen, en wij zijn het daarmee eens, is dit Thailands mooiste eilandengroep.

 

Team van Zuidoost Azië-reisspecialisten

Achter de eigenaren, Iwan en Laksamee, staat een team van ervaren Zuidoost Azië-reisspecialisten dat achter de schermen werkt aan de organisatie en planning van onze rondreizen en met elkaar bouwt aan de groei van Asia Travel Tours en verantwoord reizen.

 

Engelstalige en Nederlandstalige gidsen en reisbegeleiders

De meeste gidsen zijn Engelstalig, maar op sommige van onze bestemmingen hebben we Nederlandstalige gidsen. Dat is wel zo fijn als u bijvoorbeeld met kinderen reist óf de Engelse taal niet machtig bent. Laat het ons weten als u Nederlands wilt spreken met uw gids dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

 

Lokale partners in Zuidoost Azië

In Zuidoost Azië werken we met een aantal lokale partners, waar we enorm trots op zijn. Sommigen komen uit ons eigen persoonlijke netwerk en andere reisagenten zijn alom bekend binnen de Nederlandse reiswereld. Dit maakt de samenwerking extra fijn, omdat deze lokale ondernemingen hun betrouwbaarheid aan de kritische Nederlandse markt al hebben getoond.

 

En kritisch zijn we, periodiek doen we kwaliteitsonderzoeken op locatie.

 

Contact en adresgegevens

We staan in nauw contact met onze partners en dat willen we ook voor u doen. Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat via info@asiatraveltours.nl of door te bellen naar (+31) 6 239 626 76.

 

Het contactformulier en onze adres- en andere contactgegevens vindt u op de website.
Iwan Lalji
eigenaar Asia Travel Tours
reisspecialist Zuidoost Azië
 

Laksamee Klomklieo

eigenaar Asia Travel Tours

reisspecialist Zuidoost Azië