+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Over ons

Over ons

Asia Travel Tours is een jonge reisorganisatie, die vlak voor de corona is gestart. Ons uitgangspunt is dat wij de klant centraal stellen en vanuit een persoonlijke benadering onze klanten over hun reis naar een bestemming in Zuidoost Azie informeren en adviseren. In een korte tijd zijn wij gegroeid en dat heeft te maken dat klanten onze aanpak en werkwijze erg op prijs stellen. Dat blijkt niet alleen uit de reviews die wij ontvangen, maar ook door het aantal doorverwijzingen van klanten door onze ‘reisambassadeurs’

Iwan Lalji - Eigenaar Asia Travel Tours

Iwan Lalji is de eigenaar van Asia Travel Tours en is dit bedrijf begonnen na 25 jaar als Personeel & Organisatieadviseur voor grote bedrijven te hebben gewerkt.

Competenties die Iwan heeft ontwikkeld en ook inzet in zijn reisorganisatie zijn plannen, organiseren, initiatief nemen, integer handelen en samenwerken. Als uitgangspunt voor zijn handelen is zijn kreet ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’.

Vertaald naar de reiswereld betekent het dat Asia Travel Tours haar reisbeloftes waar maakt.

Iwan Lalji reist al meer dan 20 jaar door Zuidoost Azië en heeft vele favoriete plekken verspreid over dit werelddeel, zoals Thailand met haar hagelwitte stranden, de snorkel- en wandelmogelijkheden en uiteraard het lekker eten. In Indonesie is hij weg van de route Sumatra, Java en Bali. Op Sumatra heeft hij in de omgeving van Padang mooie gesprekken gevoerd met de Javanen die na de kolonisatie uit Suriname teruggekeerd zijn baan Sumatra.

Hij heeft hiervoor een route ontwikkeld die ene ieder zal aanspreken, maar vooral ook de oude Javanen uit Nederland en Suriname.

In Maleise vindt de Cameron Highlands meer dan de moeite waard te bezoeken en komt hij er ook regelmatig om van het koel tropisch weer te genieten.

In Sri Lanka volgt hij graag de oud Hollandse koloniale route, maar ook de prachtige natuurgebieden die Sri Lanka rijk is.

Laksamee Klomklieo - Eigenaar Asia Travel Tours

De partner van Iwan, Laksamee Klomklieo genaamd, is geboren en getogen in Thailand en woont ruim 25 jaar in Nederland. Laksamee heeft haar zorgopleiding in Nederland gevolgd en afgerond en werkt ruim 15 jaar in de zorg. Haar zorgzaamheid, geduld en rust straalt zij niet alleen naar de bewoners van het zorgbedrijf uit, maar deze competenties komen ook in haar werkzaamheden binnen Asia Travel Tours tot uitdrukking.

Het verhaal achter Asia Travel Tours

We willen het persoonlijke weer terugbrengen in de reiswereld die steeds meer digitaliseert. Dat doen we door met lokale agenten te werken, u de mogelijkheid te bieden om vanaf uw eigen bank een rondreis Zuidoost Azië samen te stellen of dit telefonisch in een intakegesprek te doen.

We omarmen het digitaliseren, maar geloven dat reizen om échte connecties draait. Daarom vinden we het belangrijk dat uw wensen op de juiste manier terugkomen in uw reis en dat het programma aansluit bij uw verwachtingen óf die zelfs overtreffen. Alles moet gewoon kloppen. U legt de organisatie van uw reis in onze handen en die verantwoordelijkheid nemen we heel hoog op.

Precies om die reden bieden we rond- en maatwerkreizen naar bestemmingen aan, die het dichtstbij onszelf liggen: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië en Sri Lanka. Een veilige en comfortabele vakantie vinden wij uiterst belangrijk, en dat ziet u terug in de organisatie van uw reis.

We organiseren reizen voor gezinnen, families, medewerkers, vrienden en duo’s. Zo organiseren we combinatiereizen (meerdere landen in één reis), huwelijksreizen en seniorenreizen, en ook voor bijzondere reiswensen draaien wij onze hand niet om.

Hoe wij over reizen naar Zuidoost Azië denken

“Zuidoost Azië is een prachtig deel van de wereld en staat natuurlijk bekend om de bounty eilanden en de rijkdom aan cultuur en geschiedenis. Er zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken langs rijstvelden, door lokale dorpen en over paden die dwars door de bergen leiden. Het is een diverse regio waar ook de cultuurgenieter zich kan vergapen aan koloniale gebouwen en tempels uit de periode van het Khmer Rijk.

De mensen achter Asia Travel Tours

Team van Zuidoost Azie-reisspecialisten

Achter de eigenaren, Iwan en Laksamee, staat een team van ervaren Zuidoost Azië-reisspecialisten die achter de schermen werken aan de organisatie en planning van onze rondreizen en met elkaar bouwen aan de groei van Asia Travel Tours en verantwoord reizen.

Een van onze adviseur heeft ca.40 jaar voor een van de oudste reisorganisatie in Thailand gewerkt en heeft Fox, indertijd een onderdeel van ANWB, naar Thailand gebracht. Deze adviseur kent vrijwel alle bestemmingen die Asia Travel Tours aanbiedt als zijn broekzak.

Onze reispartners in Zuidoost Azie

Wist u dat alle touragenten in Nederland hun reizen moeten inkopen bij een reisorganisatie in het buitenland?

Dat heeft te maken met wet- en regelgeving in die landen. Dat betekent adat alle touragenten hun reizen moeten inkopen bij een reisorganisatie uit het desbetreffende land. Lees verder »
Iwan Lalji
eigenaar Asia Travel Tours
reisspecialist Zuidoost Azië
 

Laksamee Klomklieo

eigenaar Asia Travel Tours

reisspecialist Zuidoost Azië