+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisinformatie

Reisinformatie

Thailand
Thailand is een land in Azië dat grenst aan Laos, Cambodja, Myanmar en Maleisië. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Een aantal grote steden in Thailand zijn: Phuket, Pattaya, Hat Yai, Chiang Mai en Pattani. Rondom het vasteland liggen nog vele eilanden, waarvan Phuket, Koh samui en Koh Chang het grootst zijn... Lees verder »

Vietnam
Vietnam grenst in het Noorden aan China en in het westen aan Laos en Cambodja. Delen van de Mekong Delta waren ooit het bezit van het grote Khmer rijk en daarom ziet u zeker in deze regio nog veel Khmer invloeden terug. Het oosten en zuiden van Vietnam grenst aan de golf van Tonkin... Lees verder »

Indonesië
De officiële naam van het land is de Republiek Indonesië. Indonesië heeft meer dan 235 miljoen inwoners. Hiervan woont ruim 115 miljoen mensen op Java.
Meer dan 85% van de Indonesiërs heeft de Islam als geloof. Op Bali zijn de mensen voornamelijk Hindoes... Lees verder »

Sri Lanka
Sri Lanka is een eiland met een oppervlakte van 65.610 km2 (1,5 keer Nederland) gelegen ten zuiden van India in de Indische Oceaan. Het wordt gescheiden van India door de golf van Mannar en de Straat Palk. Hiertussen loopt de adamsbrug, een natuurlijke brug tussen India en Sri Lanka van zandbanken en kalksteen... Lees verder »

Cambodja
Cambodja is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. De hoofdstad is Phnom Penh en het land bestrijkt een oppervlakte van 181.035 km². Er wonen ca. 16.450.396 inwoners. Het land is vijf keer groter dan Nederland en is het kleinste land van Zuidoost-Azië... Lees verder »