+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Over ons » Werkwijze Asia Travel Tours

Hoe gaan we te werk?

Onze slogan is niet voor niks Uw reis onze aandacht. We vinden het namelijk belangrijk dat u optimaal kunt genieten van niet alleen de reis, maar ook de voorpret én de napret. In onze werkwijze gaat u daarom een hoop persoonlijke aandacht ervaren. Zo komen we namelijk tot de beste rond- en maatwerkreis bij Asia Travel Tours.

1. Wij luisteren goed naar uw reiswensen en behoeftes en adviseren u daarbij

Dit kan telefonisch, via een videocall, persoonlijk bij ons op kantoor of ontspannen bij u thuis op de bank of aan de eettafel. Waar het intakegesprek ook plaatsvindt, al uw reiswensen worden besproken en we geven u direct een globale eerste indruk van de mogelijkheden.

Heeft u een passende Thailand rondreis gezien op de website? Dan nemen we deze samen door en kijken we waar u deze wellicht een andere invulling wilt geven.

Heeft u specifieke interesses in de Thaise cultuur of geschiedenis? Noem het maar op! U heeft onze volle aandacht.

2. We maken voor u een eerste reisvoorstel op maat

Al uw reiswensen en ons advies gieten we in een eerste maatwerk reisvoorstel. Deze ontvangt u vervolgens van ons per mail. U kunt hier rustig naar kijken, en in een volgend gesprek vragen stellen en eventuele wijzigingen bespreken.

3. We verwerken uw feedback in een nieuw reisvoorstel

Heeft u aangegeven in een ander hotel te willen verblijven, een andere excursie te doen of gewoonweg íets meer rust in te bouwen in het programma van uw reis? Wat de wijziging ook is, we kijken samen waar de mogelijkheden liggen en we verwerken deze op een gepaste wijze in een nieuw reisvoorstel. Versie twee van uw reisvoorstel ontvangt u opnieuw via de E-mail.

4. Boeken, we gaan samen op reis!

U heeft nu een reisvoorstel dat helemaal aan uw reiswensen voldoet en u besluit uw maatwerk rondreis bij Asia Travel Tours te boeken. Leuk!

Goed voorbereid starten aan uw rondreis door Thailand vergroot de voorpret, daarom geven we op de website allerlei praktische informatie (Kopje ‘Reisinformatie’) over de reizen die wij aanbieden. De praktische informatie en uw reisplan zorgen er voor dat u voorafgaand, tijdens en na uw reis weet waar u aan toe bent.

5. Persoonlijke aandacht tijdens uw reis

We hebben inmiddels talloze reizen door Zuidoost Azie georganiseerd en weten dat men het prettig vindt als er in het bestemmingsland een contactpersoon aanwezig is. Op uw eerste of tweede dag, afhankelijk van het tijdstip van aankomst, is er een meet en greet met de vertegenwoordiger van Asia Travel Tours. Jullie nemen samen het reisprogramma door en u kunt uw vragen ook aan deze contactpersoon stellen. Bedenkt u later nog een (dringende) vraag, bijvoorbeeld u wenst een extra excursie te boeken, dan stuurt u een berichtje via WhatsApp naar Iwan Lalji en uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.