+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Dubai » 5 dagen Luxe Dubai

5 dagen Luxe Dubai

Reiscode: DU-ATT-0097

Periode: 01 november 2023 tot 30 april 2024

Hoogtepunten

info volgt.Dagprogramma

Dag 01 Aankomst Luchthaven Dubai

Ontmoet uw chauffeur in de lobby van de Dubai International Airport(Het instapgebied bevindt zich na Starbucks-koffie in de lobby)

Ahlan Services (Elite Meet and Greet bij aankomst)

Inclusief

 • Ontmoet en begroet bij de aankomstgate door uw persoonlijke begeleider;
 • Toegang tot de Ahlan Lounge (Aankomst); gratis lichte versnaperingen en toegang tot de lounge tot 2 uur;
 • Hulp en versnelde afhandeling van immigratieformaliteiten;
 • Hulp bij het ophalen en afhandelen van bagage;
 • Begeleiding en assistentie bij de uitgang van de luchthaven en op de parkeerplaats: De Guest Service Agent blijft maximaal 10 minuten na het verlaten van de Luchthaven bij de Passagier; Het is de verantwoordelijkheid van de organisatie/persoon die de boeking maakt om ervoor te zorgen dat zijn vertegenwoordiger op tijd op de luchthaven is om de Passagier te ontmoeten.
 • Gratis voucher met toegang tot de Ahlan Lounge in de vertrekhal:
  • Loungetoegang tot 3 uur
  • Versnaperingen (warm en koud buffet)
  • Ruime keuze aan dranken
  • Toegang tot douchefaciliteiten

Je wordt naar het hotel gebracht om in te checken (Mercedes S Class of vergelijkbaar).

Standaard inchecktijd in het hotel 14.00 uur.

Dubai is de meest bevolkte stad in de Verenigde Arabische Emiraten en werd in de 18e eeuw gesticht als een klein vissersdorpje. De stad groeide snel in het begin van de 21e eeuw met een focus op toerisme en luxe, met de op één na meeste vijfsterrenhotels ter wereld en het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, die 828 meter hoog is.

De rest van de dag is ter vrije besteding en je kunt zelf op verkenning uitgaan.

Overnachting in hotel Atlantis The Royal of vergelijkbaar (diner niet inbegrepen). Seascape Tweepersoonskamer (de Seascape-kamers hebben uitzicht op de Arabische Zee)

**Toeslag: Palmscape-kamer in Atlantis The Royal – € 100,00 per kamer per nacht Kamerspecialiteit: De Palmscape kamers hebben uitzicht op het Palmeiland.

Aanbeveling: Als de tijd het toelaat, raden wij je aan een bezoek te brengen aan het Dubai Frame of Dubai Mall (Als je geïnteresseerd bent in winkelen en meer tijd nodig heeft).

Voor het diner zijn er verschillende eetgelegenheden beschikbaar, van Michelin-sterrenrestaurants tot eetgelegenheden langs de weg.

Onze aanbevelingen voor diners:

1. Diner in de lucht

2. Nobu Matsuhisa – Nobu

3. Sushisamba Dubai

 

   

Dag 02 Het beste avontuur in Dubai (de woestijnsafari)

Na het ontbijt is de ochtend vrij om zelf op ontdekking uit te gaan te verkennen of een auto met chauffeur bij ons te huren.(Zie “toevoegingsdoos” in de offerte: Mercedes S-klasse)

Transfer naar het kamp met een Toyota Landcruiser. Zonsondergang- en dinerervaring in Sonara Camp. Sonara is de thuisbasis van een uniek restaurant in het hart van de Arabische woestijn.Ons authentieke kamp is milieuvriendelijk en duurzaam met een overtuiging in de inkoop van duurzame producten en materialen.Wij maken gebruik van zonne-energie en voeren een zero-waste beleid.Met activiteiten en entertainment voor elke leeftijd kan je je voorbereiden op een onvergetelijke reis naar het Dubai Desert Conservation Reserve.

Van 04.00 uur tot 19.00 uur

 • Korte woestijnrit van de DDCR-poort naar het kamp
 • Voorgerechten en frisdranken
 • Kameel rijden, sandboarden, volleybal en meer
 • Valkenshows bij zonsondergang
 • Live-muzikant

Van 19.00 uur tot 22.30 uur

 • Seizoensgebonden dinermenu
 • Frisdranken, thee en koffie
 • Geweldige vuurshow
 • Film onder de sterren voor kinderen
 • Interactieve havik show

 

Overnachting in The Nest by Sonara (suite met uitzicht op de duinen).

**Toeslag: Suite met uitzicht op de zonsopgang in The Nest by Sonara € 60,00 per kamer per nacht.

Kamerspecialiteit: Deze kamercategorie biedt een uniek uitzicht op de zonsopgang.

Onze aanbevelingen: Je kunt de bagage bij het hotel achterlaten, aangezien je na één nacht naar de Camp en naar hetzelfde hotel terugkeert.Je kunt spullen voor één nacht meenemen in een rugzak.

 

   

Dag 03 Diner Cruise

Ontbijt op de camping.

Daarna ga je terug naar het hotel voor het inchecken.

In de late avond word je tussen 19.00 en 19.30 uur bij jouw hotel, op basis van gedeelde transfer (Join-in), voor de Show Cruise*** met dinerbuffet op de Marina jachthaven.Het instappen begint om 20.45 uur en vertrek is om 21.00 uur.

Geniet van een dhow-cruise van een uur op de Creek, inclusief een volledig gangenbuffet + liveshow.Vaar langs het glinsterende water terwijl je ontzagwekkende uitzichten bewondert op de beste uitzichten op Dubai Marina, JBR en Blue Water Island.

Om 22.45 keer je terug naar het dok en vindt de transfer terug naar het hotel op basis van gedeelde transfer plaats.

Toeslag: privé-retourtransfers (aanbevolen) voor Dhow Cruise kunnen worden geregeld tegen een toeslag van € 50 per voertuig (maximaal 6 personen).

Suggesties: 5* dinercruises zijn ook beschikbaar tegen een toeslag.

Extra informatie: Zorg ervoor dat je minimaal 10-15 minuten vóór de starttijd van de cruise op de locatie aanwezig bent om te voorkomen dat je de boot mist.Er wordt een no-show-boete toegepast.

Overnachting in hotel Atlantis The Royal of vergelijkbaar.

 

   

Dag 04 Verrassend Dubai

Ontdek Dubai in 10 uur met jouw gids (Mercedes Vito of vergelijkbaar).

Vandaag verken je de stad Dubai in 10 uur. Daarom moeten klanten beslissen hoe ze hun tijd op elke locatie willen doorbrengen. Als alternatief kunnen extra uren worden geboekt tegen een toeslag, zoals hieronder aangegeven. Je maakt een fotostop bij de imposante Jumeirah-moskee, die inspireert met uitstekende islamitische architectuur.Na een korte rit kan je foto's maken van de Burj Al-Arab, het door de mens gemaakte zeilvormige hotel op een soort eiland. Bezoek dan Madinat Jumeirah, een moderne weergave van een traditioneel Arabisch dorp. Bezoek vervolgens een van de beroemdste bezienswaardigheden van Dubai, het Atlantis Hotel op het Palmeiland Jumeirah.Geniet van de sfeer van het moderne Dubai Marina, voordat je naar het grootste winkelcentrum van de Verenigde Arabische Emiraten (AED) Dubai Mall genaamd, gaat en eventueel de Burj Khalifa bezoekt.Als de tijd het toelaat, bezoek dan het oude centrum van Dubai, inclusief Bur Dubai, Deira en Al Seef.Wandel door de Goudsouk, Kruidensouk en Parfumsouk.

**De toegangsprijs voor de Burj Khalifa, The View at The Palm (Next level experience) en Museum of the Future zijn inbegrepen.

Burj Khalifa - Niveau 152.153.154 met lounge toegang fast track, dranken en canapés met zicht op de ‘Palm’, rondleiding, VIP lounge, tentoonstellingsruimte, meeslepende theater en toegang tot het kinderdek en het Museum van de Toekomst (Het ingewikkelde ovaalvormige Museum van de Toekomst in Dubai onderzoekt het menselijk potentieel en de mogelijkheden voor de toekomst).

Voorwaarden voor de stadstour Dubai

De stadstour is inclusief gids en vindt plaats binnen de stadsgrenzen van Dubai.Let op: toegangskaarten voor de locaties (behalve Burj Khalifa, The View at The Plam en Museum of the Future) tijdens de stadstour zijn niet inbegrepen en moeten vooraf worden gereserveerd of rechtstreeks door klanten op de locatie worden betaald.Bij een verlenging van meer dan 10 uur geldt een toeslag van € 45 per uur voor bestuurder en voertuig.Voor de gids geldt een extra vergoeding van € 40 per uur.

Diner in Atlantis.Er zijn verschillende dineropties beschikbaar.Informeer bij Asia Travel Tours voor meer informatie en directe betaling.

Overnachting in hotel Atlantis The Royal of vergelijkbaar

 

   

Dag 05 Vertrek

Na het ontbijt in het hotel, is het tijd om uit te checken voor vertrek (Standaard uitchecktijd: 12.00 uur). Rijd naar de luchthaven voor vertrek. (Volgens het beleid van de luchtvaartmaatschappij moet je 2-3 uur voor vertrek inchecken).

Ahlan Services (Premium Meet and Greet bij vertrek)

 • Meet and Greet op het vertrekpunt door uw persoonlijke begeleider. De standaardtoewijzing van het Ahlan-team voor de vertrekdienst is ca. 03 uur vóór de geschatte vertrektijd zijn
 • Ontmoetingspunten
  • Terminal 3 Ingang nr. 2, ontschepingsgebied aan de stoeprand (Economy-passagiers) Instapgebied voor First/Business Class aan de stoeprand (First- en Business Class-passagiers) Terminal 1 vertrek
  • Uitstapgebied nr. 5 aan de stoeprand (Eerst Business en Economy passagiers)
 • Hulp bij incheckformaliteiten
 • Hulp bij immigratieformaliteiten en veiligheidscontroles
 • Toegang tot de Ahlan Lounge bij vertrek
  • Loungetoegang tot 4 uur
  • De kosten voor extra uren bedragen AED 65 + BTW per uur per persoon
  • Gratis versnaperingen (warm en koud buffet)
  • Ruime keuze aan dranken
  • Toegang tot douchefaciliteiten
 • Begeleiding naar de boardinggate van uw verdere vlucht

 

   


OvernachtingenPrijsinformatie

Prijzen in euro

 Periode

 1 pers.

  2/3 pers.

 4/6 pers.

  1 pers. toesl.

01/11/2023 - 20/12/2023

 € 6085,-

   € 3493,-

 € 3122,-

 € 1702,-

21/12/2023 - 10/01/2024

 € 6195,-

   € 3603,-

 € 3231,-

 € 1809,-

10/01/2024 - 30/04/2024

 € 6085,-

   € 3493,-

 € 3122,-

 € 1702,-

Inclusief

 • 3 overnachtingen in een 5* hotel op BB-basis (Bed & Breakfast) en één nacht in een luxe kamp vanaf het ontbijt op dag 2 tot en met dag 4;
 • Aankomst- en vertrektransfers per airco-voertuig (Mercedes S-klasse of vergelijkbaar). Afhankelijk van het aantal personen);
 • 5% BTW;
 • 3-sterren Dhow Cruise met diner op dag 3 inclusief gedeelde transfer van/naar hotel
 • Woestijnsafari met ‘Sunset Experience’;
 • Toegangskaarten voor Burj Khalifa, The View at The Palm en Museum van de Toekomst;
 • 10-uur durende stadsrondleiding door Dubai met gids. De stadstour is inclusief gids en vindt plaats binnen de stadsgrenzen van Dubai. Let op: toegangskaarten voor de locaties (behalve Burj Khalifa, The View at The Palm en Museum of the Future) tijdens de stadstour zijn niet inbegrepen en moeten vooraf worden gereserveerd of rechtstreeks door klanten op de locatie worden betaald. Bij een verlenging van meer dan 10 uur geldt een toeslag van € 45 per uur voor bestuurder en voertuig. Voor de gids geldt een extra vergoeding van € 40 per uur.

Exclusief

 • Internationale vliegtarieven;
 • Verplichte reisverzekering;
 • De Dubai Tourism Dirham-toeslag (rechtstreeks te betalen door de klanten (Asia Travel Tours kan je hierover nader informeren);
 • 10% Servicekosten en toeristenbelasting (worden aangegeven op het moment van aanvraag offerte);
 • Lunches;
 • Diners op dag 01 & 04;
 • Toegangsprijzen voor sites;
 • Uitgaven van persoonlijke aard;
 • Vroeg inchecken en laat uitchecken bij hotels (Dit is afhankelijk van beschikbaarheid of moet vooraf worden gereserveerd);
 • Alle andere items die niet onder inclusief vallen;
 • Camera- of andere speciale vergunningen voor locaties;
 • Fooien;


RouteFoto's
Reisvoorstel aanvragen

U kunt via dit formulier meer informatie aanvragen:

Reis:  5 dagen Luxe Dubai
Reiscode:  DU-ATT-0097
   
Aanspreekvorm:    De Heer     Mevrouw
Voornaam/-Letters: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Uw vraag: 
   
  Antwoord mij per mail
Bel mij terug
   
  Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.