+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Sri Lanka » 18 dagen Duurzaam Sri Lanka

18 dagen Duurzaam Sri Lanka

Reiscode: ATT-AS-0041

Programma: Het beste van Sri Lanka
Aantal dagen: 18 dagen en 17 nachten

Hoogtepunten

 • Maak verschillende stadstours, zoals in Negombo, Anuradhapura, Trincomalee, Kandy etc.
 • Doe een jeepsafari in het Wilpattu National Park
 • Bezoek de tempel van Mihintale
 • Bewonder de Sri Maha Bodhi (Heilige Bo-Tree)
 • Bezoek de culturele locatie Polannaruwa
 • Doe een jeepsafari in Minneriya
 • Beklim het rotsfort van Sigiriya
 • Doe de Hiriwaduna Village excursie
 • Bezoek de grottempel van Dambulla, een kruiden- en botanische tuin
 • Doe een trektocht op de Horton-vlakte
 • Bezoek Udawalawe Nationaal park
 • Bezoek Galle, het centrum waar het Nederlands Regime in de 17e eeuw regeerde


Dagprogramma

DAG 01 LUCHTHAVEN – MARAWILA

Transfer naar Negombo.

Diner en overnachting bij Earls Regent Negombo.

 

   

DAG 02 MARAWILA

Ontbijt in het hotel.

 

Doe een stadstour door Negombo

Negombo ligt in het hart van de visserij-industrie van Sri Lanka. De zee en catamarans vormen de achtergrond van het landschap van Negombo. Bezoek de lagune van Negombo en een visafslag. Bezoek ook het Nederlandse Fort en een katholieke kerk. Ervaar hoe Negombo, met een aangenaam strand en lagune, enkele van de beste kreeften, garnalen en krabben van het land opdient of pak gewoon je kiteboards voor een boeiende ‘vliegtocht’ over brekende golven. Tegenwoordig vertegenwoordigt Negombo ook een ultiem nachtleven met bars, discobars en clubs. Jazz dus op het ritme van het Westen en bereid je voor op een avondje 'fest', want in Negombo is alles 'best'.

 

Negombo

Negombo is een grote stad in Sri Lanka, gelegen aan de westkust en aan de monding van de lagune van Negombo, in de westelijke provincie. Het ligt ongeveer 35 km ten noorden van Colombo en staat bekend om zijn eeuwenoude visindustrie, met drukke vismarkten en lange zandstranden. Het is een verwesterde, levendige stad en het is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in het land.

Bezoeken in Negombo:

** Vismarkt

Elke dag gaan vissers met hun oruvas (vijzelkano's) op zoek naar de vis waar Negombo bekend om staat. De vangst komt niet alleen uit de open zee: Negombo ligt aan de noordkant van een lagune die bekend staat om zijn kreeften, krabben en garnalen. Als je om 6 uur 's ochtends uit bed kunt strompelen, is het een goede plek om veel grotere vissersboten te zien terugkeren met hun vangsten.

** Negombo-strand

Het strand van Negombo, dat zich ten noorden van de stad uitstrekt langs de hotelstrook voordat het in de verte overgaat in een woud van palmbomen, is onlangs opgeruimd en voor de grote hotels tref je een heel aangenaam strand aan. Buitenlandse toeristen hebben vaak toegang tot het strand vóór de meeste grote hotels, zelfs als ze er niet verblijven, maar voor een kleurrijker (en luidruchtiger) tafereel sluit u zich aan bij de lokale bevolking in wat bekend staat als Negombo Beach Park .

** Het Nederlandse Fort

Dicht bij de kust bij de lagune liggen de ruïnes van het oude Nederlandse fort, dat een mooie poort heeft met de inscriptie 1678.

** Religieuze gebouwen

Negombo is bezaaid met kerken - zoveel lokale bewoners bekeerden zich tot het katholicisme dat de stad ook wel 'Klein Rome' wordt genoemd. De vervagende roze kamer van St Mary's Church, in het stadscentrum, heeft enkele overdonderende plafondschilderingen die de naaf bedekken.

Boottocht door het Hollandse Kanaal.
Diner en overnachting bij Earls Regent Negombo.

 

   

DAG 03 MARAWILA - ANURADHAPURA

Ontbijt in het hotel

              

Transfer naar Wilpattu National Park

 

Doe een jeepsafari. Wilpattu National Park (is een park gelegen op het eiland Sri Lanka) Het unieke kenmerk van dit park is het bestaan van "Willus" (Natuurlijke meren) - Natuurlijke, met zand omrande waterbassins of depressies die zich vullen met regenwater. Gelegen in de Noordwestkust laagland droge zone van Sri Lanka.Het park ligt 30 km ten westen van Anuradhapura en ligt 26 km ten noorden van Puttalam (ongeveer 180 km ten noorden van Colombo). Het park is 131.693 hectare groot en varieert van 0 tot 152 meter boven zeeniveau. Bijna zestig meren (Willu) en tanks zijn verspreid over Wilpattu. Wilpattu is het grootste en een van de oudste nationale parken in Sri Lanka. Wilpattu behoort tot de top nationale parken die wereldwijd bekend staan om hun luipaardpopulatie . De luipaardpopulatie in Wilpattu is nog steeds niet erg bekend.

 

Transfer naar Anurdhapura

 

Bezoek de tempel van Mihintale

Op slechts 16 km van de heilige stad Anuradhapura ligt de bakermat van het boeddhisme in Sri Lanka, waar de steengravures en oneindige trappen een nalatenschap verkondigen die de filosofie weergeeft die door Boeddha werd gepreekt - 'The Awakened One'. Dit is het heilige land dat de eerste boeddhistische preek van ArahathMahinda tot koning DevanampiyaThissa beschutte, toen de volle maan van Poson een bos verlichtte dat door de koning zelf werd gebruikt voor de jacht. Loop langs een enorme verkoelende fontein en ga richting de beroemde trap van de tempel. Voel de koelte van granieten platen terwijl je van de ruïnes van een ziekenhuis naar KantakaStupa gaat, gebouwd in de 1e eeuw voor Christus, verrijkt door magische handen van de Sri Lankaanse steenhouwer. Stap de binnenplaats binnen en aan de linkerkant zit daar kalm, de vuurvaste. De hoogtepunten van het heilige land zijn echter Maha Seya - de belangrijkste Dagoba - en Aradana Gala, de top van de rots die adembenemende uitzichten verzekert van het Koninkrijk der Meren, Anuradhapura.

Transfer van Mihintale naar hotel

 

   

DAG 04 ANURADHAPURA

Ontbijt in het hotel

 

Doe een stadstour in Anuradhapura

 

Het was de eerste hoofdstad en ongetwijfeld de grootste stad van het oude Ceylon. Het is de thuisbasis van twee werelderfgoedlocaties. Veel plaatsen van historisch en archeologisch belang kunnen worden bezocht. Sri Maha Bodhi (Heilige Bo-Tree) werd gebracht als een jong boompje van de boom waaronder Prins Siddhartha de verlichting bereikte en het is meer dan 2200 jaar oud en is de oudste historisch gedocumenteerde boom ter wereld. Het Brazen Palace (2e eeuw voor Christus), de 1600 stenen zuilen die je ziet, zijn het enige dat overblijft van een prachtige residentie met meerdere verdiepingen voor monniken. Ruwanweliseya (2e eeuw voor Christus) is de beroemdste van alle Dagoba's. Oorspronkelijk beeldde het de perfecte 'bubbelvorm' uit die moderne restauratie niet nauwkeurig heeft kunnen reproduceren. 'Samadhi' Boeddhabeeld (4e eeuw na Christus) is een van de beroemdste beelden, die de Boeddha afbeeldt in een staat van 'Samadhi' of diepe Meditatie Isurumuniya-rotstempel (3e eeuw voor Christus) staat bekend om zijn rotstekeningen.

 

Transfer terug naar het hotel en breng de avond ter vrije besteding door.

   

DAG 05 ANURADHAPURA - TRINCOMALE

Ontbijt in het hotel

 

Transfer van Jaffna naar Trincomalee

 

Doe een stadstour in Trincomalee

Trincomalee is een havenstad gelegen aan de oostkust van Sri Lanka. De stad is gebouwd op een schiereiland dat de binnen- en buitenhaven scheidt. Historisch gezien aangeduid als 'Gokanna' of 'Gokarna', is het een zeehaven geweest die een belangrijke rol heeft gespeeld in de maritieme en internationale handelsgeschiedenis van Sri Lanka. De haven van de baai van Trincomalee staat bekend om zijn grote omvang en veiligheid; in tegenstelling tot alle andere in de Indische zee, is het toegankelijk voor alle soorten vaartuigen onder alle weersomstandigheden. De stranden worden gebruikt om te surfen, duiken, vissen en walvissen te spotten. De stad heeft ook het grootste Nederlandse fort van Sri Lanka.

 

Bezoeken in Trincomalee:

** Koneswaram Kovil

De Koneswaram Kovil is een herbouwde hindoetempel op een klif die is opgedragen aan Siva. Het bevindt zich boven Fort Frederick op Swami Rock, aan de rand van de Indische Oceaan.

** Bezoek de begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog

Net ten noorden van de stad Trinco ligt wat misschien wel bekend staat als de grootste Britse begraafplaats in Sri Lanka, de begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog. Ondanks een Japanse luchtaanval op Trinco in 1942 en zijn leeftijd, is de begraafplaats in onberispelijke staat, waardoor het een geweldige plek is om veel historische WO II-documenten en artefacten te zien.

** Het Fort Frederick

Dit lokale fort werd oorspronkelijk gebouwd in 1623 door de Portugezen. Enkele jaren later werd het herbouwd door Nederlandse kolonisten voordat het in 1728 opnieuw werd gekoloniseerd door de Britten. Fort Frederick wordt momenteel bezet door het leger van Sri Lanka. Het is echter een geweldige toeristische bestemming die een prachtig uitzicht biedt op andere koloniale gebouwen, historische tempels en de plaatselijke fauna.

** Bezoek The Harbour

Trincomalee Harbour is de zeehaven in Trincomalee Bay en is de grootste natuurlijke haven aan de noordoostkust van Sri Lanka.

                              

Diner en overnachting in het Trincomale Beach Hotel

 

   

DAG 06 TRINCOMALE

Ontbijt in het hotel

Breng de dag op uw gemak door

Optionele excursie naar warmwaterbronnen USD 5,00 per persoon

Optionele excursie op de lagune USD 20,00 per persoon voor een twee uur durende boottocht

Optioneel: Duiveneiland nationaal park 50,00 per persoon

(afhankelijk van de toestand van de zee)

Diner en overnachting in het Trincomale Beach Hotel

 

   

DAG 07 TRINCOMALE - SIGIRIYA

Ontbijt in het hotel

 

Transfer van Trincomale naar Polonnaruwa

 

Bezoek de culturele locatie Polonnaruwa

De middeleeuwse hoofdstad van het eiland (gebouwd in de 11e en 12e eeuw na Christus) werd beroemd na het verval van Anuradhapura. Het is een werelderfgoed. Veel van de ruïnes zijn in uitstekende staat. Het grote kunstmatige meer, de Parakrama Samudra, dat een oppervlakte van 6.000 hectare beslaat, voedt een netwerk van irrigatiekanalen en kleine tanks. Bezoek de ruïnes van het Koninklijk Paleis, de Gal Viharaya met 4 prachtige beelden van de Boeddha in 'rechtopstaande', 'zittende' en 'liggende' houdingen uitgehouwen uit de rots, de audiëntiezaal, het lotusbad en het standbeeld van koning Parakramabahu . Er zijn ook monumenten van beroemde gebedshuizen zoals de Shiva-tempel, de Lankathilake, de Watadage, de Galpotha, de Kiri Vehera en de overblijfselen van een voormalige Tempel van de Tand.

 

'S Avonds een jeepsafari maken in Minneriya. Minneriya National Park is een nationaal park in de noordelijke centrale provincie van Sri Lanka . Het gebied werd op 12 augustus 1997 aangewezen als nationaal park en was oorspronkelijk uitgeroepen tot natuurreservaat in 1938. De reden om het gebied als beschermd te verklaren, is om het stroomgebied van de Minneriya-tank en de dieren in het wild in de omgeving te beschermen. De tank is van historisch belang, gebouwd onder koning Mahasen in de derde eeuw na Christus.

 

   

DAG 08 SIGIRIYA

Ontbijt in het hotel

 

In de ochtend Beklim het rotsfort van Sigiriya

De 5e-eeuwse rotscitadel van koning Kasyapa en werelderfgoed - Sigiriya - pronkt niet alleen met oude Sri Lankaanse engineering en stedenbouwkundige suprematie, maar wordt ook geprezen als een van de mooiste monumenten van kunst en cultuur. Stap door de gigantische 'Lion Paws' - met uitzicht op de symmetrische koninklijke tuinen beneden - om de absolute pracht te begrijpen die ooit dit rotsfort domineerde. Omringd door wallen en grachten is de Leeuwenrots - die lijkt op de mythologische 'Stad der Goden' - bedekt met fresco's die verwijzen naar schilderijen in Gupta-stijl die gevonden zijn in de grotten van Ajanta in India. Loop in de schaduw van een eminente 'spiegelmuur' die het westelijk gezicht van Sigiriya omarmt en een artistieke honderd meter gelamineerd met graffiti uitbeeldt. Wandel het goed gefabriceerde museum beneden binnen voor een epische reis naar weleer om te beseffen hoe de citadel boven de burgers zweefde met het kasteel, de vijvers en irrigatiesystemen die water rechtstreeks naar de top pompten met een ingenieus hydraulisch systeem dat een kolossaal meesterwerk van de grote koning beschrijft dat eeuwenlang een wonder bleef in Azië.

Doe Hiriwaduna Village Excursie

Het schilderachtige dorpje Hiriwadunna met zijn onverharde grindpaden en nederige dorpsbewoners wordt aan weerszijden overschaduwd door struikgewas in de droge zone. Het stoffige grindpad en vervolgens de rode aarde van de tankdam leiden de bezoekers naar een indigo-reservoir dat een verbluffend contrast vormt van kleuren. Een rij aalscholvers die in formatie vliegt, stopt uiteindelijk om uit te rusten op een aalscholverboom en de vlinders en libellen aan de rand van de struiken creëren een caleidoscoop van kleur die wedijvert met de al even levendige wilde bloemen. Ervaar de eenvoudige geneugten van het dorpsleven terwijl je door de chena-teelten en door de nabijgelegen bossen loopt om aan boord van een ossenkar te stappen - nog een andere oude manier van vervoer van de nederige dorpelingen. 

 

Diner en overnachting in Palwehera Village/Pintaliya Resort

 

   

DAG 09 SIGIRIYA – MATALE - KANDY

Ontbijt in het hotel

 

Transfer van Habarana naar Dambulla

 

Bezoek de grottempel van Dambulla

Beklim de Dambulla-rotstempel die werd gebouwd door koning Walagambahu in de 1e eeuw voor Christus en die op de werelderfgoedlijst staat. Het is de meest indrukwekkende grottempel van Sri Lanka. Het complex van vijf grotten met meer dan 2000 vierkante meter aan beschilderde muren en plafonds is het grootste gebied met schilderijen dat ter wereld is gevonden. Het bevat meer dan 150 afbeeldingen van de Boeddha, waarvan de grootste de kolossale figuur van de Boeddha is, uitgehouwen in de rotsen en 14 meter lang.

Transfer van Dambulla naar Kandy

 

Bezoek een kruidentuin op weg naar Kandy

Matale, een agrarisch gebied in de Centrale Provincie, verdwijnt zelden van de kaart vanwege zijn opmerkelijke bijdrage aan de belangrijkste gewassen van het eiland, variërend van thee, rubber en groenten tot specerijen. Als speerpunt van de opstand in 1848, is Matale tegenwoordig enorm trots op zijn verhaal dat rond specerijen is geweven. Ga langs in een kruidentuin - waar u van harte welkom bent - en observeer de therapeutische waarden van kruiden en processen onder het genot van een verfrissend kopje kruidenthee! Of breng een tijdje luierend door op de verharde straten als je een echt stadsavontuur vol met stemmen en kleuren wilt.

Elke bezoeker krijgt een hoofd- en schoudermassage van 5 minuten

Het hoofddoel van nek- en schoudermassage is het wegnemen van spanning en spasmen in de spieren, het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren van ontspanning. Een nekmassage heeft als doel stress en spanning te verlichten, hoofdpijn te verminderen en de ontspanning te vergroten. Er worden veel technieken gebruikt om een reeks voordelen te bereiken door de spiertemperatuur te verhogen om de weefselelasticiteit te verbeteren en de gewrichtsstijfheid te verminderen. Massages zijn een natuurlijk alternatief, zonder bijwerkingen, dat hoofdpijn en migrainepijn helpt. Massage kan spierspasmen verlichten en helpt de bloedcirculatie, waardoor de druk in het hoofd vermindert. Het masseren van pijnlijke delen van het lichaam stimuleert een verhoogde doorbloeding en zuurstof, wat helpt pijn te verzachten en ontstekingen te verminderen. Zie massages als een natuurlijke pijnstiller! Niet alleen je lichaam heeft baat bij massages, maar ook je humeur verbetert. Als ons lichaam ontspannen is, is ons zenuwstelsel dat ook. Onze hartslag gaat omlaag en dat geldt ook voor onze ademhaling. Massages zijn een handige manier om uw lichaam weer op één lijn te krijgen. Er worden Sri Lankaanse kruidenoliën gebruikt. 

 

Overstappen naar Kandy

 

Diner en overnachting in Royal Kandyan/Oak Ray Regency

 

   

DAG 10 KANDY

Ontbijt in het hotel

 

Doe een tracking bij Udawatta Kele

 

De locatie van Udawattakele alleen al benadrukt deze bestemming zelf als 'uniek'. Het heiligdom breidt zich uit in het hart van Kandy en schept op over geschiedenis vermengd met ecologische schatten. Maak een wandeling langs de gebaande paden en je weet het niet eens totdat je wordt omhuld door het getjilp van vogels. Ook al is het een paradijs voor vogelliefhebbers, het heiligdom - waarin drie kloosters zijn ondergebracht - is tegenwoordig ook de thuisbasis voor muisherten, zwijnen, vleermuizen, gigantische vliegende eekhoorns en apen in overvloed.

Bezoek Botanische Tuin

Deze prachtige tuin ligt op 6,4 km van Kandy. Het werd voor het eerst gebouwd als een lusttuin door een Singalese koning en werd uitgebreid door de Britten. Het beslaat ongeveer 147 hectare en is een paradijs voor wandelaars met uitgestrekte, goed onderhouden gazons, paviljoens, een achthoekige serre, varens, een gigantische Javaanse vijgenboom en talloze bloembedden. De leukste attractie is het orchideeënhuis.

 

Doe de Kandy City Tour. Kandy was de laatste hoofdstad van de Sri Lankaanse koningen en staat op de Werelderfgoedlijst. De naam 'Kandy' roept visioenen op van pracht en praal. Veel van de legendes, tradities en folklore worden nog steeds liefdevol in leven gehouden. Rijd rond het Kandy-meer, aangelegd door de laatste Singalese koning, Sri Wickrama Rajasinghe in 1798. Bezoek de stad Kandy, de bazaar, een kunst- en handwerkcentrum en een juweelmuseum/lapidary. Bezoek ook de tempel van de tandrelikwie in Kandy. Wees daarna getuige van een culturele show.

 

Transfer terug naar het hotel.

 

   

DAG 11 KANDY – THEEPLANTAGE – NUWARA ELIYA - BANDARAWELA

Ontbijt in het hotel

 

Transfer naar Nuwara Eliya

Onderweg bezoekt u een theeplantage en een theefabriek, waar de beste thee ter wereld wordt geproduceerd. Hier kon je alles zien over het productieproces van thee. Je kunt ook zien hoe thee wordt gesorteerd. Proef een kopje pure Ceylon thee in de fabriek.

 

Bezoek Nuwara Eliya. Nuwara Eliya is, vanwege het verkwikkende bergklimaat en landschap, het populairste heuvelresort van Sri Lanka. Nuwara Eliya is ook het hart van het theeland van Sri Lanka en produceert een aanzienlijk deel van 's werelds beste thee. Hier bevindt zich de hoogste berg van Sri Lanka, de Pidurutalagala (8282 voet). Nuwara Eliya heeft ook een van de mooiste 18-holes golfbanen in Zuid-Azië.

 

Treinrit in Nanu Oya naar Bandarawela (3e klas gereserveerde zitplaatsen)

** afhankelijk van beschikbaarheid ** € 7 p.p.

 

Diner en overnachting in het Bandarawela Hotel

 

   

DAG 12 BANDARAWELA - UDAWALAWE

Ontbijt in het hotel

 

Doe een trektocht op de Horton-vlakte of lichte trektocht.

Horton Plains, UNESCO-werelderfgoed, wandelparadijs en schuilplaats voor ecotoerisme in het hart van het eiland, ‘beschilderd’ met oneindige uitgestrekte groene weiden, markeert een van de gezondste natte bergbossen in Sri Lanka. Met een hoogte van meer dan 7000 voet strekt het plateau zich uit tot een robuuste 3169 hectare met flora en fauna die nergens anders op aarde te vinden zijn. Terwijl de zijrivier van BelihulOya - Bakers Falls - over rotsen dendert langs het 9 km lange wandelpad - over met rijp bedekt gras - om de ijskoude wind tegen je gezicht te voelen. Je kunt zelfs naar World's End staren, een duizelingwekkende 3700 voet hoge afdaling naar het zuidelijke einde, of voorzichtig door kuddes sambarherten rijden, schuw voor menselijke aanraking en vogels die over de vlaktes tjilpen. Als u voorzichtig genoeg bent, kunt u worden begroet door de aanblik van een grommend wild zwijn, een springende vissende kat, otters of zelfs de 'Gevlekte geest die door de vlaktes spookt', de Sri Lankaanse luipaard.

Transfer van Horton Plains naar Embilipitiya

Bezoek onderweg de watervallen Ella Gap en Rawana

 

Diner en overnachting in Centuriya Lake Embilipitiya

 

   

DAG 13  EMBILIPITIYA - UDAWALAWE

Ontbijt in het hotel

 

Transfer naar Udawalawe Elephant Transit Home.

Het Udawalawe Elephant Transit Home is een faciliteit in het Udawalawe National Park in Sri Lanka die in 1995 werd opgericht door het Sri Lanka Department of Wildlife Conservation . Het primaire doel is om verweesde olifantenkalveren te rehabiliteren om uiteindelijk weer in het wild te worden vrijgelaten. Zo is de menselijke olifanteninteractie tot een minimum beperkt.

 

Bezoek Udawalawe National Park of Yala National park

 

Udawalawe National Park ligt op de grens van de provincies Sabaragamuwa en Uva , in Sri Lanka . Het nationale park is gemaakt om een toevluchtsoord te bieden voor wilde dieren die ontheemd zijn door de bouw van het Udawalawe-reservoir aan de Walawe-rivier en om het stroomgebied van het reservoir te beschermen. Het nationale park staat bekend om zijn hoge dichtheid aan olifanten.

 

Ga op safari in het Yala National Park. Het Yala National Park is ongeveer 1.259 vierkante kilometer groot en is het grootstenationaal park in Sri Lanka. Het is gelegen in de zuidoostelijke hoek van het eiland en heeftde toegevoegde waarde van een schilderachtige oceaangevel. Het park is het thuis voor wilde olifanten, wildezwijnen, wilde buffels, luipaarden, beren, herten en krokodillen. Grote zwermen trekkende eninheemse vogels zijn hier ook te vinden.

 

Diner en overnachting in Centuriya Lake Embilipitiya

 

   

DAG 14  UDAWALAWE – GALLE - KOGGALA

Ontbijt in het hotel

 

Transfer naar Galle

 

Galle was ooit de belangrijkste haven van Ceylon en is een stad met een rijke geschiedenis. Het was het centrum van het Nederlandse regime in de 17e eeuw en het majestueuze Fort Galle (30 hectare groot) getuigt hiervan. De stad Galle is een van de goed bewaarde steden uit het koloniale tijdperk in Zuidoost-Azië en is uitgeroepen tot 'Werelderfgoed'. Het Nederlandse museum en de Nederlandse kerk zijn twee beroemde toeristische attracties in Galle. De stad staat ook bekend om zijn delicate handgemaakte kant en ebbenhouten houtsnijwerk.

 

 

Breng de avond op uw gemak door.

Diner en overnachting in Koggala Beach Hotel

 

   

DAG 15 KOGGALA

Ontbijt in het hotel

 

Breng de dag op uw gemak door. (voertuig niet inbegrepen)

 

Diner en overnachting in Koggala Beach Hotel

 

   

DAG 16 KOGGALA

Ontbijt in het hotel

 

Breng de dag op uw gemak door. (voertuig niet inbegrepen)

 

Diner en overnachting in Koggala Beach Hotel

 

   

DAG 17 KOGGALA

Ontbijt in het hotel

 

Breng de dag op uw gemak door. (voertuig niet inbegrepen)

 

Diner en overnachting in Koggala Beach Hotel

 

   

DAG 18 KOGGALA - LUCHTHAVEN

Ontbijt in het hotel

 

Transfer naar de luchthaven voor vertrek.

 

   


OvernachtingenPrijsinformatie

(Prijzen op basis van het laagseizoen. Wilt u meer weten? Mail ons)

 Periode

 2 pers.

 4 pers.

 6 pers.

 Laagseizoen

 € 1.550,-

 € 1.471,-

 € 1.395,-

 Toeslag een persoonskamer € 450,-

Inclusief

 • Accommodatie in standaardkamers op HP-basis voor 17 nachten vanaf diner op dag 1 tot ontbijt op dag 18 in gespecificeerde of vergelijkbare hotels
 • Vervoer per voertuig met airconditioning van de luchthaven en terug naar het strandhotel.
 • Diensten van Engelssprekende chauffeursgids voor maximaal 6 personen en Engelssprekende nationale gids voor meer dan 7 personen
 • Welkomstdrankje inbegrepen in alle hotels
 • Gratis kookdemonstratie en lunch in Spice Garden
 • Culturele show in Kandy
 • Safari-jeeps
 • Entreeprijzen voor in het reisplan beschreven activiteiten en excursies

Exclusief

 • Internationale vliegtickets
 • Verplicht afsluiten reisverzekering (Eigen verantwoordelijkheid)

 • Visum. (Visa kan worden verkregen door online een aanvraag in te dienen http://www.eta.gov.lk/slvisa/)
 • Videocamera- en fotocameravergunningen bij de Tempel van de Tandrelikwie in Kandy.
 • Lunch tijdens de tour.
 • Kerst- en oudejaarstoeslagen in hotels.
 • Kosten van drank tijdens de tour.
 • Uitgaven van persoonlijke aard.
 • Fooien
 • Alle andere services die hierboven niet zijn vermeld.


RouteFoto's
Reisvoorstel aanvragen

U kunt via dit formulier meer informatie aanvragen:

Reis:  18 dagen Duurzaam Sri Lanka
Reiscode:  ATT-AS-0041
   
Aanspreekvorm:    De Heer     Mevrouw
Voornaam/-Letters: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Uw vraag: 
   
  Antwoord mij per mail
Bel mij terug
   
  Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.