+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Filipijnen » 16 dagen Hoogtepunten Filipijnen

16 dagen Hoogtepunten Filipijnen

Reiscode: FI-ATT-01

Route: Manila  –  Puerto Princesa  –  El Nido Palawan  –  Cebu – Moalboal   –  Bohol – Puka Beach Boracay – Manilla

Hoogtepunten

 • Beleef de talrijke hagel witte stranden met kristal helder blauw azuur water, zoals Honda Bay Island,Luli Island, Cowrie Island, Starfish Island
 • Geniet ook van de eilanden Big Lagoon, Small Lagoon, Payong Payong, Shimizu Island, Secret Lagoon en nog vele andere ongelooflijke verborgen eilandjes
 • Bezoek Fort San Pedro / Plaza Independencia, Basilica Minore Del Santo Nino, Yap - San Diego Ancestral House, Heritage of Cebu Monument, Magellan’s Cross en het Cebu Museum
 • Bezoek het historisch centrum in Intramuros
 • Beleef een ondergrondse riviertour
 • Ga eilandhoppen en spot onderweg dolfijnen
 • Bezoek een aantal belangrijke tempels, zoals de Tao tempel en tempel of Leah
 • Beleef de Japanse cultuur in Little Kyoto


Dagprogramma

Dag 1 Aankomst Ninoy Aquino International Airport (MNL)

Ontmoet onze vertegenwoordiger en start de tour. Je doet een City Tour en bezoekt Intramuros, Manila Cathedral, Plaza de Governador, San Agustin Church, Casa Manila en na het tourdiner ga je verder naar het NAIA airport en vlieg je naar Puerto Princesa airport.

Je checkt in het hotel.

 

   

Dag 2 CITY TOURS PUERTO PRINCESA

Na jouw ontbijt in het hotel, start een rondleiding door de stad Puerto Princesa. Je bezoekt de Crocodile farm of de Butterfly garden, Bakers Hill, Mitra's Ranch, Immaculate Conception Cathedral, Plaza Cuartel, Souvenir Shop, Bay walk (hardlooptour). Daarna word je naar jouw hotel terug gebracht.

 

   

Dag 3 HONDA BAY PUERTO PRINCESA

Na het ontbijt In het hotel wacht onze vertegenwoordiger in de hotellobby voor een rondleiding door Honda Bay Island,Luli Island, Cowrie Island en Starfish Island. Na deze tour word je naar jouw hotel terug gebracht.

 

   

Dag 4 ONDERGRONDSE RIVIER PUERTO PRINCESA NAAR EL NIDO

Na het ontbijt in het hotel checken wij uit en kunnen wij onze bagage achterlaten in de lobby van het hotel.Wacht op onze vertegenwoordiger in het hotel voor de Underground River-tour. Na deze schitterende ervaring ga je verder naar El Nido, ongeveer 5-6 uur reizen over land. Bij aankomst check je in jouw hotel in.

 

   

Dag 5 Tour: EL NIDO PALAWAN

Na het ontbijt wacht onze vertegenwoordiger in de hotellobby voor de El Nido Tour A. Je bezoekt Big Lagoon, of Small Lagoon, Payong Payong, Shimizu Island en Secret Lagoon.

 

   

Dag 6 TOUR: EL NIDO PALAWAN

Na het ontbijt in het hotel wacht onze vertegenwoordiger in de hotellobby voor de El Nido Tour C. Je bezoekt Malintoc Shirne, Hidden Beach, Secret Beach, Culasa Beach en Helikopter Beach.

 

   

Dag 7 EL NIDO PALAWAN

Na het ontbijt heb je in de ochtend wat vrije tijd.

Je checkt uit (uiterlijk 12.00 a.m.) en wacht op onze vertegenwoordiger bij het hotel voor de transfer naar El Nidi Airport (Reken op ca. 4 uur voor de vlucht).

 

   

Dag 8 CITY TOURS CEBU

Ontmoet onze vertegenwoordiger op de internationale luchthaven van Cebu en begin met een rondleiding door de stad. Je Bezoek Fort San Pedro / Plaza Independencia, Basilica Minore Del Santo Nino, Yap - San Diego Ancestral House, Heritage of Cebu Monument, Magellan’s Cross en Cebu Museum (Museo Sugbo).

 

   

Dag 9 TAOIST TEMPEL CEBU

Na het ontbijt in het hotel bezoek je de Taoïst Temple, Temple of Leah, Little Kyoto, Sirao Garden, Little Amsterdam en 10000 rozen. Daarna keer je terug naar het hotel.

 

   

Dag 10 MOALBOAL - CEBU

Na het ontbijt gaan wij naar Whaleshark en Moalboal. Moalboal staat bekend om zijn witte zandstranden en perfecte duiklocaties.

 

   

Dag 11 PLATTELAND TOURS BOHOL

Na het ontbijt in het hotel gaan wij naar de veerbootterminal van Cebu voor een tocht door het platteland van Bohol.

 

   

Dag 12 PAMILACAN EILAND BOHOL

Na het ontbijt in het hotel gaan wij richting Pamilacan Island en gaan wij eiland hoppen om onder andere dolfijnen te spotten.

 

   

Dag 13 VERTREK VAN TAGBILARAN LUCHTHAVEN

Na het ontbijt in het hotel vervolgen wij onze weg naar de Tagbilaran International Airport (TAG) en vliegen naar de luchthaven van Caticlan. Je ontmoet onze vertegenwoordiger voor de transfer naar het hotel. Je checkt in en daarna heb je genoeg vrije tijd om het eiland te verkennen.

 

   

Dag 14 PUKA STRAND BORACAY

Na het ontbijt in het hotel, ontmoet je onze vertegenwoordiger tussen 08.00 en 08.30 uur in de hotellobby voor een eilandentour met lunchbuffet. De bezoeken die je doet zijn onder andere aan het Puka-strand, Balanghai-strand, het koraaltuin, ilig-iligan-strand. Op dit strand zijn er prachtige baaien en een aantal grotten bevinden zich aan weerszijden van het strand, in de rotsen. Je kunt er zwemmen of wandelen en genieten van de wilde en ongerepte landschappen. Je kan er ook snorkelengebied, het krokodilleneiland is het snorkelgebied waar je het prachtige onderwaterwereld kan beleven.

Toegangsprijzen: Privé-eiland Crystal Cove voor 300 Filipijnse peso’s (PHP)en voor een bezoek aan Magic Island is de toegangsprijs 250 PHP. Na deze eilandentour keren wij terug naar het hotel.

 

   

Dag 15  MANILLA

Na het ontbijt in het hotel, ontmoet je onze vertegenwoordiger tussen 08.00 en 08.30 in de hotellobby voor een tour van een halve dag door het binnenland. Je bezoekt het nieuwe kuststrand, Mangrove, Keyhole, Bulabog Beach en Grotto. Daarna keren wij terug naar het hotel.

 

   

Dag 16 MANILLA

Na het ontbijt in het hotel vindt de transfer naar de Caticlan Airport (MPH) plaats. Aangekomen op Ninoy Aquino International Airport (MNL), ontmoet je onze vertegenwoordiger en start de tour met een bezoek aan de Bonifacio high street, American Cemetery, Dinner at Venice Grand Canal Mall.

Daarna vindt de transfer naar de luchthaven plaats voor vertrek naar Nederland.

 

   


Overnachtingen

 Stad

 Hotelnaam

Puerto Princesa Hotel

Hue Hotel

El Nido Hotel

Lime Hotel 4*

Cebu Hotel

Mezzo Hotel 4*

Bohol Hotel

Amarela 4*

Manila

Golden Phoenix 4*

 Prijsinformatie

(Wilt u meer weten? Mail ons)

 Periode

 2 pers.

 4 pers.

 6 pers.

 1 pers. toeslag

 

 € 2572,-

 € 1964,-

 € 1734,-

 € 607,-

Inclusief

 • 16 dagen Hotelaccommodatie met ontbijt
 • Luchthaventransfers
 • Engelssprekende chauffeur
 • Tour volgens reisschema
 • Maaltijden volgens reisschema
 • Toegangskosten
 • Engelssprekende gids.

 Exclusief

 • De internationale vluchten
 • 4 x Binnenlandse vluchten
 • Verplichte Reisverzekering (eigen verantwoordelijkheid)
 • Visa kosten bij verblijf van meer dan 30 dagen
 • Drankjes & andere bijkomende kosten die niet vermeld staan in bovenstaand arrangement
 • Er is nog geen reservering gemaakt
 • Bevestiging van kamer(s) is strikt afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel op het moment van boeking
 • Gidstip € 3 per dag


RouteFoto's
Reisvoorstel aanvragen

U kunt via dit formulier meer informatie aanvragen:

Reis:  16 dagen Hoogtepunten Filipijnen
Reiscode:  FI-ATT-01
   
Aanspreekvorm:    De Heer     Mevrouw
Voornaam/-Letters: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Uw vraag: 
   
  Antwoord mij per mail
Bel mij terug
   
  Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.