+ 31 (0) 6 239 626 76

Werkwijze Asia Travel Tours

Mensen hebben vanaf het moment dat zij het besluit hebben genomen om op vakantie te gaan tot hun vertrekdatum al een bepaalde voorpret. Asia Travel Tours is van mening dat deze voorpret alleen maar vergroot kan worden door persoonlijke contacten met de klant. Wij spreken dan ook graag bij u thuis af, of ergens waar u zich op uw gemak voelt, om de eerste verkenningen over uw ideale vakantie te bespreken. Dit kan uiteraard ook telefonisch, als u dat op prijs stelt.


Asia Travel Tours weet uit ervaring dat een goede voorbereiding van uw reis ook resulteert in minder stress tijdens de reis. Dat geldt zeker voor verre reizen. Daarnaast zijn de vliegtickets ook voordeliger wanneer u eerder boekt.

Asia Travel Tours adviseert u bij de aankoop van uw vliegticket.

Het reisaanbod van Asia Travel Tours richt zich op verschillende doelgroepen en de werkwijze wordt hieronder nader toegelicht.

 

Doelgroepen  

Asia Travel Tours wil diverse doelgroepen de mogelijkheid bieden om van de mooie reizen gebruik te maken. In dat kader biedt zij de volgende soorten reizen aan: Maatwerk reizen, rond- en groepsreizen, (rond)reizen op maat voor families, vrienden, individuen en pas gehuwden.

Werkwijze Maatwerk reizen

U vult het intakeformulier op onze website in en stuurt dit naar Asia Travel Tours op. Vervolgens nemen wij contact met u op en maken een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen en behoeften en stellen wij gezamenlijk een concept reisplan op. Dit concept reisplan wordt naar onze touroperators gestuurd met het doel een meer-op-maat offerte op te maken. Op basis van deze offerte neemt Asia Travel Tours wederom contact met u op om te onderzoeken of deze offerte meer aan uw wensen en behoeften voldoet. Het concept reisplan wordt dan, in samenspraak met u, eventueel bijgesteld. Indien dat het geval is, legt Asia Travel Tours de offerte nog eens aan de touroperators voor en wordt het reisplan definitief op maat gemaakt. Het uiteindelijke resultaat dient een door de klant gedragen reisplan te zijn.

U kunt ons uiteraard voorafgaand (aan het invullen van het vragenformulier) ook eerst bellen en/of mailen om informatie over de reizen in te winnen.

 

Werkwijze rond- en groepsreizen

Een rondreis kan zowel individueel als in groepsverband worden gemaakt. Het is goed te weten dat hoe groter het aantal deelnemers aan een rondreis is, des te voordeliger de reis wordt. De rondreizen zijn reeds vastgesteld en zijn op de website van Asia Travel Tours te vinden. Op onze website kunt u de prijs van de rondreis zien.

Wij hebben rondreizen in zowel een luxe als in een standaard uitvoering.


Voor deze reizen kunt u naar ons bellen en wij regelen de reis verder voor u. Het is de bedoeling dat wij op een later moment ook met een automatische boekingsformulier gaan werken, maar op dit moment gaan wij graag met u in gesprek en informeren en adviseren wij u over de keuze van uw rondreis.

Deze werkwijze geldt voor alle mensen die van een luxe en/of standaard rondreis gebruik wensen te maken.

 

Werkwijze (rond)reizen op maat voor families, individuen en pas gehuwden

De rondreizen die thans op de website van Asia Travel Tours zijn beschreven, zijn niet uitputtend. Daarnaast zijn het standaard rondreizen, waarbij de route reeds bekend is.

U kunt ook een eigen rondreis samenstellen. In dat geval kunt u voor informatie en advies contact opnemen met Asia Travel Tours en wordt een procedure als de maatwerkreizen in werking voor u gezet.

 

Reismodules

Het is mogelijk om reismodules aan uw vakantie toe te voegen of uw vakantie geheel uit reismodules op te bouwen.

Reismodules zijn tegenwoordig erg populair bij reizigers. Zij ontzorgen de reiziger en het zijn eigenlijk modules van enkele dagen die je los kan boeken en/of combineren met elkaar. In zo'n bouwsteen zitten vaak enkele overnachtingen, maaltijden en excursies inbegrepen.


Wij hebben ook reismodules in de vorm van korte tours in bijvoorbeeld Cambodja, Maleisië, Myanmar en elders in Zuidoost-Azië die heel goed te combineren zijn met een reis door Thailand of de Filipijnen.


Ook over het toevoegen van en/of het opbouwen van uw vakantie door reismodules informeren en adviseren wij u graag.

Tenslotte

Wij bieden in de verschillende seizoenen vaste prijzen voor onze tours aan en een authentieke duurzame reiservaring. Onze reizen zijn enerzijds cultureel en historisch en anderzijds avontuurlijk van aard. Daarnaast is er voldoende ruimte voor in – en ontspanning. U logeert in sfeervolle accommodaties en u kunt uw groeps- en rondreis bijvoorbeeld in Thailand afsluiten met een heerlijk strandverblijf. Ook is het mogelijk uw reis te verlengen tegen meerkosten.

Bij de maatwerk- en de rondreizen voor families en vrienden, bepaalt de klant de bestemming, de aard van de excursie en het reistempo.

Alles in het belang en in dienst van de klant. Immers de klant staat centraal!