+ 31 (0) 6 239 626 76

Visie

Asia Travel Tours heeft als uitgangspunt dat ‘De Klant Centraal’ staat. Om dit uitgangspunt daadwerkelijk vorm en inhoud te geven hanteren wij een persoonlijke benadering.

Tegenwoordig willen vakantiegangers zelf hun vakantie regisseren. Vakantiegangers willen zelf bepalen op welke wijze zij hun vakantie invullen. Immers: Wie betaalt, bepaalt. Asia Travel Tours informeert en adviseert de klant in het proces van het samenstellen van zijn/haar vakantie. Op basis van een intakegesprek, waarin de wensen en behoeften van de klant zijn geïnventariseerd, komen de klant en Asia Travel Tours tot een gezamenlijk gedragen reisplan: dit zijn onze Reizen op maat.

Klanten die de voorkeur geven aan een georganiseerde (rond)reis kunnen uiteraard ook bij Asia Travel Tours terecht.

Wij bieden prachtige rondreizen aan naar diverse bestemmingen in Zuidoost-Azië en bijvoorbeeld diverse gecombineerde rondreizen in Thailand, waardoor wij in feite heel Thailand afdekken.

Daarnaast is het voor zowel families, vrienden als voor individuen mogelijk om te kiezen voor een rondreis of voor het samenstellen van een eigen reis.

Kortom: Bij Asia Travel Tours kan iedereen met zijn/haar reiswens terecht.


In alle situaties blijft het uitgangspunt van Asia Travel Tours het leveren van kwalitatief goede service aan haar klanten.

Missie

Durf te dromen: Sluit uw ogen, droom even weg, voel de zachte bries over uw gezicht glijden. Denk aan de wuivende kokospalmen, terwijl u op blote voeten over het knalwitte strand loopt en de warme blauwe zee voor u ziet. Ruikt u ook het pittige Thaise eten? Deze droom bestaat écht, want Asia Travel Tours maakt het waar en brengt u naar Thailand en andere landen in Zuidoost Azië waar u zon, zee, strand, cultuur en avontuur kunt beleven.

DE KLANT STAAT ECHT CENTRAAL/PERSOONLIJKE BENADERING

Bij Asia Travel Tours staat de klant echt centraal, omdat wij op basis van een persoonlijke benadering werken. Dat betekent dat wij u bij voorkeur persoonlijk informeren en adviseren over bijvoorbeeld uw tickets, uw reisbestemming, de tours etc.

Asia Travel Tours wil reizigers tegen een betaalbare prijs de mooiste bezienswaardigheden op avontuurlijk, historisch en cultureel gebied van Zuidoost-Azië laten zien. Daarnaast behoren bezoeken aan de mooiste stranden, watervallen, natuurparken en de excursies, die wij voor u hebben geselecteerd, eveneens tot de mogelijkheden. De kwaliteit van onze dienstverlening en uw beleving van de tour staan bij Asia Travel Tours centraal.

Unique Selling Propositions (USP)

Wat onderscheidt Asia Travel Toursvan andere reisorganisaties?

De top 10 punten van Asia Travel Tours zijn:

  • Asia Travel Tours werkt op basis van een persoonlijke benadering: Wij komen bij u thuis of op een locatie die u verkiest;
  • Wij werken met een intakeformulier, waarbij wij tijdens het intakegesprek de tijd nemen om uw wensen en behoeften te inventariseren, zodat wij met u tot een gezamenlijk reisplan komen;
  • Wij vervullen, door onze uitgangspunten, een informatie- en adviesfunctie naar de klant;
  • Door onze werkwijze plaatsen wij de klant centraal en maken wij hem/haar tot regisseur van zijn/haar reis;
  • Wij bieden een goede verhouding in de prijs/kwaliteit;
  • Al onze tour-prijzen zijn vast per seizoen, de prijzen van de vliegtickets kunnen per dag verschillen;
  • Wij bieden veel unieke tour-mogelijkheden aan, doordat wij met meerdere touroperators samenwerken;
  • De directeur van Asia Travel Tours reist al ruim 20 jaar, samen met zijn Thaise vrouw, door Zuidoost Azië;
  • Wij kennen de meeste landen die wij als vakantiebestemming aanbieden persoonlijk;
  • Er is tijdens de reis frequent overleg tussen de reisleider en Asia Travel Tours, zodat uw vakantie vlekkeloos verloopt.

 


Asia Travel Tours

Uw Reis, Onze aandacht

Asia Travel Tours is een innovatieve reisorganisatie, waarbij de klant echt centraal staat. Door persoonlijke aandacht en de tijd te nemen, maken wij uw reis tot een onvergetelijke belevenis.

 

Gerust op reis met Asia Travel Tours

Gaat u met ons mee op reis dan kunt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Ook wanneer er voorafgaand of tijdens uw reis iets onverwachts gebeurt. We zijn enerzijds aangesloten bij alle belangrijke organisaties in de reiswereld, zoals...
Lees verder »