+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Blogs/Nieuws » Asia Travel Tours staat van 13 t/m 17 september als Zuidoost Azië-reisspecialist op de 50PlusBeurs

Asia Travel Tours staat van 13 t/m 17 september als Zuidoost Azië-reisspecialist op de 50PlusBeurs

Asia Travel Tours staat van 13 t/m 17 september als Zuidoost Azië-reisspecialist op de 50PlusBeurs

Van 13 tot en met 17 september staan wij met onze Zuidoost Azië bestemmingen op de 28e editie van de 50PlusBeurs in De Jaarbeurs Utrecht. U kunt de beurs iedere dag bezoeken van van 10.00 - 17.00 uur.

Wilt u een reis maken naar een van deze Zuidoost Azië bestemmingen? Dan vindt u ons op standnummer 08 F17 Mocht u al even willen voorproeven, kijk dan bij onze voorbeeldreizen:

 

Reizen volgens uw eigen niveau van comfort

Reizen naar Zuidoost Azië doet u (waarschijnlijk) niet ieder jaar en u wilt dus dat uw reis volledig aan uw reiswensen voldoet. Daarom kunt u eerst met onze reisspecialisten in gesprek over behoeftes. U kunt hierbij denken aan uw niveau van comfort, reistempo, excursies en culturele uitstappen, én zeker ook wat u uit uw reis wilt halen. Is dat een gevoel van ontspanning, wilt u meer inzicht krijgen in een specifieke cultuur of juist een bepaalde periode uit de geschiedenis?

 

We nemen dit allemaal door en komen zo tot een vrijblijvend reisplan.

Nu al even contact?

Wilt u vooraf al een contactmoment plannen met een van onze reisspecialisten op de 50+ beurs? Stuur dan een mail naar info@asiatraveltours.nl of bel naar + 31 (0) 6 239 626 76 (ook in het weekend bereikbaar)..


Wie staan er bij de 50+ beurs stand van Asia Travel Tours

Onze Zuidoost Azië-reisspecialisten staan van dinsdag 13 september t/m zaterdag 17 september voor u klaar bij standnummer 08 F17. Zij kunnen u alles vertellen over het reizen naar de Zuidoost Azië-bestemmingen, de mooiste plekken in het land van uw interesse en, als u dat wilt, kunt u samen uw reiswensen bespreken.

 

Wie vindt u bij de stand?

 

Iwan Lalji
Zuidoost Azië-reisspecialist en Eigenaar Asia Travel Tours

Laksamee Klomklieo
Zuidoost Azië-reisspecialist en Eigenaar Asia Travel Tours

 

 

 

Een klein beetje achtergrondinformatie over onze reisorganisatie

Onze persoonlijke grote liefde is Thailand. Laksamee, eigenaar Asia Travel Tours, komt oorspronkelijk uit Thailand en dat maakt dat we een speciale binding hebben met de cultuur, de mensen en (uiteraard) het eten. Samen reizen wij (Laksamee en Iwan) al 20 jaar naar Zuidoost Azië en daarom kunnen we ons naast Zuidoost Azië-reisspecialist dus ook ervaringsdeskundigen noemen.

 

We delen graag onze bijzondere en praktische ervaring door dit deel van de wereld met anderen en zijn daarom extra gemotiveerd om u het mooiste van deze landen te laten zien. Dat doen we door reizen weer persoonlijker te maken. U ziet dat terug in onze werkwijze, waarin we veel aandacht besteden aan uw reiswensen en -behoeftes, slow travel, de samenwerking met lokale partners en het steunen van goede doelen op de reisbestemmingen.

 

U weet dan zeker, dat uw reis ook de lokale economie goed doet.

 

Wilt u meer informatie over reizen naar een van onze bestemmingen in Zuidoost Azië?

Neem contact op via info@asiatraveltours.nl of bel naar (+31) 6 239 626 76. U krijgt dan direct contact met Iwan Lalji (reisspecialist en eigenaar).