+ 31 (0) 6 239 626 76


 » Reisaanbod » Reisaanbod Sri Lanka » 24 daagse reis door Historisch Erfgoed Noord- & Oostkust Sri Lanka

24 daagse reis door Historisch Erfgoed Noord- & Oostkust Sri Lanka

Reiscode: ATT-SL-034

in overleg
Reisduur: 24 dagen / 21 nachten

Hoogtepunten

Sri Lanka is een eiland en een land in Zuid-Azië in de Indische Oceaan. Het land was tot 1972 bekend onder de naam Ceylon. Tegenwoordig wordt deze naam nog alleen voor de thee die uit Sri Lanka afkomstig is gebruikt. Sri Lanka is door de lage prijs van de vliegticket en de lage kosten in het land een mooi alternatief voor vakantiegangers naar Zuidoost Azië. Naast deze twee aspecten, biedt het land toeristen heel veel bezienswaardigheden op het gebied van natuur, natuurparken, cultuur, geschiedenis, het aangename klimaat en de vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat er steeds meer toeristen naar Sri Lanka afreizen. Het land is bij de meeste toeristen bekend als een echte rondreis bestemming, maar de laatste jaren wordt het steeds populairder als een zon-, zee- en strandbestemming.

In Sri Lanka raak je niet snel uitgekeken – én uitgegeten. Curryliefhebbers betreden hier de hemel, maar ook als je van verse vis houdt of een zoetekauw bent, wordt het een vakantie om je vingers bij af te likken.

De Culturele driehoek is voor veel toeristen die een rondreis gaan maken door Sri Lanka het belangrijkste doel van hun reis. De belangrijkste bezienswaardigheden in deze culturele driehoek zijn de oude koningssteden Yapahuwa en Anuradapura, de grottempels van Dambulla, de ruïnes van Polonnaruwa en de Leeuwenrots (Sigiriya). Ook de Heilige stad Kandy die centraal in Sri Lanka ligt wordt door velen tot deze driehoek gerekend. 

In Sri Lanka zijn in 2016 in totaal acht inschrijvingen op de werelderfgoedlijst van de Unesco te vinden. Het gaat hierbij om de oude koningssteden Anuradhapura, Polonnaruwa en Sigiriya, Het woudreservaat Sinharaja, de Heilige stad Kandy, de Oude stad Galle met zijn vestingwerken, de Gouden Tempel van Dambulla en de Centrale hooglanden van Sri Lanka.

Deze reis combineert een bezoek aan een aantal steden uit de culturele driehoek, een aantal bezienswaardigheden van de UNESCO werelderfgoedlijst met een jeep safari in een natuurpark Deze reis biedt u de hoogtepunten van de Noord- en Oostkust van Sri Lanka.


Hoogtepunten
van de reis:

 • UNESCO-werelderfgoed: Sigiriya Rock Fortress
 • Stadstour in Jaffna
 • Bezoek Nagadeepa Purana Viharaya een oude Boeddhistische tempel
 • Geniet van de ongetwijfeld mooie oostkust van Sri Lanka-Trincomalee
 • UNESCO-werelderfgoed: Dambulla Rock Cave Temple
 • Kruidentuin in Matale
 • Bezoek een batikfabriek
 • Kandy – Stadstour
 • Kleurrijke Bazaar in Kandy
 • Bezoek Gem Londen
 • Kandy culturele show
 • Temple of the Tooth Relic in Kandy
 • Peradeniya Botanische tuinen: De grootste botanische tuin van Sri Lanka
 • Olifantenweeshuis Pinnawela: Olifanten voeden & baden
 • Theeplantages & watervallen
 • Schilderachtige natuur bij ELLA-gap
 • Jeepsafari in Yala National Park
 • KATARAGAMA-tempel & pelgrimsoord
 • Vissers op stelten
 • Galle-Hollandse koloniale periode & Fort
 • Rivier Madhu boot
 • Schildpadbroederij
 • De tuin van Bawa

 Dagprogramma

Dag 1. Vertrek uit Nederland

U heeft uitgekeken naar deze bijzondere dag, uw vertrek naar het verre Sri Lanka.

Dag 2. Aankomst op de luchthaven – Sigiriya

Bij aankomst wordt u verwelkom geheten door een vertegenwoordiger van ons reisagent, die de transfer naar het hotel in Sigiriya regelt. Voor de rest van de dag heeft u vrije tijd om bij te komen en lekker te ontspannen.
Overnachten in Sigiriya


Dag 3. Sigiriya

Ontbijt in het hotel.
Vertrek voor een bezoek aan het Sigiriya Rock Fortress.
Sigiriya Rock Fortress is een UNESCO-werelderfgoed en is één van de meest dramatische, inspirerende en prachtige historische locaties in de wereld. Een mythisch verleden van strijdende dynastieën past bij de opvallende setting van Sigiriya - het werd gebouwd in de 5e eeuw na Christus door koning Kasyapa, als een vesting-paleis. Het paleiscomplex aan de voet van de rots heeft nog steeds de overblijfselen van vier binnenzwembaden waar de 500 concubines van de koning baadden. De paleisstructuur werd gebouwd met complexe watergeleidingen in de muren die natuurlijke airconditioning in het warme klimaat verschaften. Op de top, bereikbaar met behulp van metalen trappen en ladders, kunt u de overblijfselen van de paleismuren, tuinen en vijvers zien.

De spiegelwanden van de Sigiriya-rots bevatten nog steeds de wereldberoemde fresco's van de concubines van de koning, die afkomstig zijn uit alle delen van de wereld.

De namiddag is bestemd voor ontspanning.

Optionele activiteit
Maak een jeepsafari in het Kaudulla National Park
Overnacht in het hotel in Sigiriya.

 

Dag 4. Sigirya - Jaffna

Na het ontbijt in het hotel, vertrekt u naar Jaffna, het noordelijke punt van het eiland. Onderweg komt u versieringen met felle kleuren oranje, groen en rood in alle denkbare tinten tegen en klinken Tamil popsongs afkomstig uit radio's in de winkels langs de weg. Dit geeft Jaffna iedereen het Bollywood gevoel tijdens een bezoek.

De levendige Hindoe kovils met hun ingewikkeld ontworpen beeldjes van vele goden die elke straat en elke hoek innemen, zijn een belangrijke uiting van de Hindoe cultuur die dominant is in deze naoorlogse stad. Als recente toevoeging aan de toerismekaart, werd Jaffna al snel een toeristische hotspot nadat de daar woedende oorlog was beëindigd en de gebieden veilig werden verklaard. De veelzeggende tekens van de opgehouden oorlog en de gevolgen ervan zijn nog steeds zichtbaar in de vorm van verlaten boerderijen en beschadigde muren van de dorpshuisjes.

Overnachting in het hotel in Jaffna.

Dag 5. Jaffna

Na het ontbijt maakt u een stadstour door Jaffna.
Jaffna is de thuisbasis van het Hindoeïsme. De Nallur Kandaswamy-tempel is de belangrijkste plaats van Hindoeïstische aanbidding op het eiland. Wordt onderdeel van de groep toegewijdenen, die devoot in de kovil stappen, zonder hun schoeisel en hoofddeksels en met hun blote torso’s, om deel te nemen aan de dagelijkse Pooja (=kerkdiensten) en de offerrituelen. Ervaar het bedwelmende gevoel na het inhaleren van de aromatische rook van de verbrande wierook om de goden te behagen.

Baan u een weg naar de Keerimalai-tank, die in de volksmond verondersteld wordt om elke ziekte op wonderbaarlijke wijze te genezen door zijn natuurlijke bronwater. Hoewel slechts een gewone muur de tank scheidt van de Indische Oceaan, is het water fris en schoon. Volg de vele pelgrims terwijl ze zich reinigen bij de tank voordat ze de Keeriamalai-tempel betreden: een reinigingsritueel voordat de Heilige gronden betreden worden.

De Jaffna bibliotheek staat fier en trots zonder enige verwijzing naar de brand die het tot puin heeft gereduceerd. Voor de etnische strijd die aanleiding was tot de brand, was de bibliotheek vroeger een van de grootste archieven van gedrukt materiaal in Azië! Vandaag staat het er in alle glorie, gerestaureerd na de oorlog, als een ander herkenningspunt op het schiereiland Jaffna.
Een bezoek aan Jaffna is nooit voltooid zonder een stop bij het Jaffna Fort. Oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen en gerestaureerd door de Nederlanders, is het fort zo lang vrij van bezoekers geweest dat het nog steeds zijn onvervalste charme op deze opmerkelijke locatie aan de rand van het water van de lagune heeft behouden.

Overnachting in het hotel in Jaffna.


Dag 6. Jaffna

Ontbijt in het hotel.
Vandaag is gewijd aan een bezoek aan een lokale familie in Jaffna. U krijgt de tijd voor een heerlijke lunch bereid door hen. U ontdekt de verschillen van de culinaire keuken en maakt kennis met de culturele achtergronden en levensstijl. Drink samen thee en breng een heerlijke avond met hen door.
U keert daarna terug naar het hotel en overnacht in het hotel in Jaffna.

Overnachting in het hotel in Jaffna.

Dag 7. Jaffna -Trincomalee

Ontbijt in het hotel.
Vertrek naar Trincomalee, gelegen aan de oostkust van Sri Lanka en als een lint van wit en turkoois blauw, gastvrij en uitnodigend, ongehaast en onbedorven komt u aan op het ongerepte Nilaveli Beach. Buiten de drukke stad Trincomalee, wordt deze ongerepte strook gouden zand beschouwd als het meest spectaculaire strand van het eiland. De blauwe oceaan verleidt de waterliefhebbers om zich te ontdoen van hun bagage en een duik in het water te nemen. Het water is zo helder dat snorkelen een must is. Neem uw snorkkelspullen mee!

Als het een te rustige strand voor u is, dan kunt u nog altijd uw adrenaline laten verhogen door middel van de favoriete watersporten in de omgeving; Kitesurfen, snorkelen en duiken.

Overnacht in Hotel in Trincomalee.

Dag 8. Trincomalee

Ontbijt in het hotel.

Maak een stadstour door Trincomalee. Bezichtig de Kinniya warmwaterbronnen, de vuurtoren van ‘Foul Point’, een oud Nederlands fort, de Thirukoneswaram-tempel, en nog veel meer.

Overnachting in het hotel in Trincomalee

 

Dag 9. TrincomaleeR - Kandy

Ontbijt in het hotel.
Vertrek naar Kandy. Onderweg bezoekt u de beroemde koninklijke grottempel van Dambulla. Een iconisch Sri Lankaans beeld met zijn spectaculaire Boeddha interieur- een beeld waarmee u een goed gevoel bij krijgt en alsof u Sri Lanka vaker heeft bezocht. U bezoekt de grotten die een veilige haven waren voor koning Walagamba in de tijd van zijn verbanning uit zijn eigen koninkrijk als gevolg van de Zuid-Indische invasie, werden omgebouwd tot een rotsgrot tempel om zijn dankbaarheid te tonen. Het bestaat uit vijf grotten onder een uitgestrekte overhangende rots, voorzien van een druppellijn om het interieur droog te houden en waarbij de prachtige standbeelden samen met de kleurrijke schilderijen worden beschermd tegen de omgevingsinvloeden. Ontdek een magische schatkist met boeddhistische sculpturen en schilderijen in Dambulla, de grootste en oudste rotsgrot tempel van Sri Lanka, met het esthetische meesterschap van de voorouders. De gouden beelden van de Boeddha zijn het bewijs van eerbied die de boeddhisten hadden sinds het vervlogen tijdperk. De schilderijen aan de muren zullen vele verhalen uit het verleden en het leven van Boeddha ontvouwen.

Daarna vertrekt u naar Kandy. Onderweg naar Kandy bezoekt u een kruidentuin in Matale, om veel verschillende soorten specerijen te zien en te ruiken, waar Sri Lanka beroemd om is. U zult kennismaken met verschillende specerijen en zien hoe sommige van deze specerijen worden geteeld en verwerkt. De tuinen zijn open voor bezoekers, een heerlijke plek om te wandelen in het geurige groen en te leren over nootmuskaat, peper wijnstokken, kruidnagelbomen en curry, kaneel en de kostbare kardemom, een familielid van gember. Het groeit in de schaduw van hoge jungle bomen en kan alleen met de hand worden geoogst.

Overnachting in Kandy.

Dag 10. Kandy

Na het ontbijt bezoek aan het olifantenweeshuis in pinnawela, geïnitieerd in 1975 om de zorg voor de verlaten en verweesde baby olifanten te bevorderen. Deze gigantische en toch zachte wezens trekken rond in het heiligdom en worden gevoed en gebaad door hun menselijke pleegouders. Twee keer per dag wordt de kudde naar de rivier in de buurt geleid voor een bad van twee uur. U bent van harte welkom om mee te doen en te communiceren met hen terwijl u de grootste bijeenkomst van tamme olifanten aanschouwt. Baby olifanten worden met de fles gevoed met speciaal bereide melk door hun mahout, de verzorger en als u nieuwsgierig bent, kunt u zelfs meedoen aan het voeden van hen op de dagelijkse voedingstijden om 9.15 ’s ochtends & 1.15 ’s middags.

Geniet van een aantal bezienswaardigheden, zoals Upper Lake Drive, een kunst- en ambachtswerkwinkel, een oosterse marktplaats, een bazaar en een Gem lapidaire waar u ziet hoe ruwe edelstenen (met name de beroemde blauwe & ster saffieren) worden gedolven en gepolijst met behulp van traditionele technieken.

Bezoek de tempel van de ‘Tooth Relic’, voor de ceremonie, de prachtige 17e-eeuwse ‘Temple of the Tooth’ (Sri Dalada Maligawa) wordt verondersteld de bewaarplaats te zijn van de linker bovenste hoektand van Boeddha. Deze kostbare relikwie trekt elke dag wit geklede pelgrims, met lotus bloessems en frangipane.
's Avonds kunt u genieten van een culturele dansshow.

Overnachting in het hotel in Kandy.


Dag 11. Kandy - Peradeniya - Nuwara Eliya

Ontbijt in het Hotel
Bezoek de Koninklijke Botanische tuinen bij Peradeniya. Deze tuinen staan bekend om hun verzameling van een verscheidenheid aan orchideeën en meer dan 4000 soorten planten, waaronder orchideeën, specerijen, medicinale planten en palmbomen. De totale oppervlakte van de botanische tuin is 147 Acres (0,59 km2), op 460 meter boven de zeespiegel, en met jaarlijks 200 dagen regenval.

Daarna rijdt u door schilderachtige bergen naar Nuwara Eliya, bekend als ’klein Engeland’. U stopt bij de bergen bedekt met theestruiken en watervallen. Geniet van het prachtige landschap. Bezoek een theefabriek, volg de theepaden om het interessante proces te bekijken en geniet van een vers gebrouwen kopje Ceylon-thee.

Overnachting in het hotel in Nuwara Eliya.

Dag 12. Nuwara Eliya

Vandaag reist u naar de Horton Plains. Voor de echte natuurkenners bieden de vlaktes een gevarieerdheid aan fauna en flora. Van de willekeurige rode bloem die bloeit in een hoek achter een rots tot de frequente sambar herten: de vlakte wemelt van de biodiversiteit. Naast de vaak besproken sambar herten, zijn er ongrijpbare luipaarden die zelden hun geheime schuilplaatsen verlaten en endemische paarse langur. Dit plateau is geschikt voor de vogelliefhebbers, aangezien het de thuisbasis is van een aantal zeldzame endemische soorten. De 9,4 km lange wandeling kan lang en opwindend zijn en past het beste bij mensen met een sterk uithoudingsvermogen. Voor degenen die de tocht voltooien, wacht een glorieus zicht op het 'world's end'. Dit is een 4000 voet kaarsrechte verticale afdaling! Op een heldere dag omringen de bergen, gehuld in mist, de bezoeker. Ver beneden liggen de steden en hun inwoners, waardoor trekkers het liever van bovenaf bekijken - hoewel noch mensen, noch hun huizen zichtbaar zijn vanaf die hoogte.

De tocht over het uitgestrekte gebied is de langste en zou u kunnen uitputten, maar u zult ook opgewonden zijn om uw bestemming te bereiken en de schoonheid eromheen zou u alleen maar complimenteren met uw prestatie door meer herinneringen toe te voegen aan uw reis.
In de namiddag heeft u voldoende ruimte voor ontspanning en om bij te komen van deze prachtige en overgeetelijke tocht.

Overnachting in het hotel in Nuwara Eliya.


Dag 13. Nuwara Eliya - Ella - Yala

Geniet van uw ontbijt in het koele klimaat van het heuvelland en wandel door de theeplantage om de theepluk te zien.
Onderweg bezoek aan het Rawana Ella waterval.
Daarna bezoekt u eveneens de spectaculaire Ella gap in de zuidelijke bergmuur waar het land wegvalt in een duizelige daling van 3000 voet (915m), naar de zuidelijke vlaktes en de zee, die op een heldere dag zichtbaar is in de verte.

Optioneel
Maak ’s middags een jeepsafari in het Yala National Park om het wilde leven te zien. Yala is het grootste National Park in Sri Lanka en is de thuisbasis van wilde olifanten, wilde zwijnen, wilde buffels, luipaarden, beren, herten en krokodillen. Hier zijn ook grote koppels van trekkende en inheemse vogels te vinden.

Overnachting in het hotel in Karagama/Yala.

 

Dag 14. Yala - Galle

Na het ontbijt bezoekt u de Katharagama-tempel. Omringd door hoge kliffen, verwelkomt de tempel alle toegewijdenen en bezoekers om mee te doen aan de dagelijkse Pooja die wordt gehouden ter ere van het idool, Lord Murugan. Koop uw fruit in een van de vele winkels langs de weg en kies een slinger om de reeds maximaal gevulde standbeelden rond het tempelterrein te versieren. Doe mee met vrome pelgrims om een olielamp aan te steken en een wierook stok te verbranden om de God te behagen. Als je naar de gigantische Kiri Vehera kijkt, luister dan naar een inwoner die je vertelt hoe de reus Vehera ooit melk bloedde en zo geluk naar het land bracht. Een wandeling rond de tempel onthult de aanwezigheid van een kovil voor de Hindoes en een moskee voor de Moslims die hen allemaal samenbrengen in één ruimte.

Op korte afstand van de tempel is de Menik rivier. Het gebied rond de rivier is zeer aantrekkelijk met grote bomen aan de oevers die veel schaduw bieden. Pelgrims genieten van hun rituele bad in het midden van de rivier. Een rust die past bij zijn heilige staat. Het versluiert de tempel en wnodigt u uit om wat tijd door te brengen op het heilige terrein en u één te laten zijn met uw spirituele zelf.

Later vertrekt u naar Galle. U reist door Tangalle en Matara. Onderweg op Koggala ziet u de steltvissers zittend op gemonteerde palen.

Overnachting in Galle.


Dag 15. Galle
Ontbijt in het hotel.
Bezoek aan Galle. De thuisbasis van de meest begeerde, grootste overgebleven vesting in Azië gebouwd door Europese bezetters. Galle is het administratieve centrum van de zuidelijke provincie. De kuststad is een van de belangrijkste attracties vanwege het Galle Fort, een UNESCO-erfgoedlocatie. Galle was een interessant aandachtspunt voor handelaren sinds de koningstijden. Het waren hier de Portugezen die als eerste aankwamen op dit eiland en koloniaaliseerde het land. Galle is het beste voorbeeld van een versterkte stad gebouwd door de Portugezen in Azië en toont de interactie tussen Portugese architectonische stijlen en inheemse tradities. Er zijn meer wonderen te aanschouwen in Galle. Buiten de stad staat trots Sri Lanka's oudste vuurtoren, die dateert uit 1848. De vuurtoren werd oorspronkelijk gebouwd door de Britten om de zeelieden terug naar huis te begeleiden.

Het fel brandende gele licht was een baken voor de veiligheid van de zeelieden aan boord die ernaar verlangden om terug te keren naar hun familie en geliefden. Basking aan de kust van Sri Lanka in de baai van Galle, werd als fort voor het eerst gebouwd door de Portugezen in 1588, voordat het uitgebreid en versterkt werd door de Nederlanders in het midden van de jaren 1600. Het garnizoen is tot op heden de best bewaarde vesting met architectonische invloed van 3 grote Naties; Portugezen die het oorspronkelijk bouwden, Nederlanders onder wie het zijn hoogtepunt bereikte en de Britten die het renoveerden. Als het gaat om versterkte steden, kan niets te vergelijken worden met de Galle Dutch Fort.

Blijf overnachten in Galle.


Dag 16. Galle – Beach hotel

Ontbijt in het hotel.
Vandaag vertrekt u naar het strandhotel.
Geniet van een boottocht op de rivier de Madhu om het dorpsleven te zien. Bezoek een schildpadbroederij, Bezoek het huis en tuin van Bevis Bawa en bezoek een maskerfabriek etc.
‘S middag kunt u ontspannen aan de Indische Oceaan.

Overnachting in uw strandresort aan de zuidkust.

Dag 17-22. Beach hotel
Ontbijt in het hotel en geniet aan het strand van bijvoorbeeld de diverse watersport activiteiten.

Overnachting in het strandhotel.


Dag 23. Beach hotel - Luchthaven
Ontbijt in het hotel en vervoer naar de luchthaven voor de aansluitende vlucht naar Nederland.

Dag 24. Aankomst in NederlandOvernachtingen

Algemeen/Hotel/betalingen:

De beschikbaarheid van het hotel wordt bepaald op het moment dat de aanvraag wordt verwerkt. We zullen er alles aan doen om de kamers in de voorgestelde hotels te blokkeren. De definitieve bevestiging van voorgestelde hotels is echter afhankelijk van beschikbaarheid bij ontvangst van uw bevestiging, gevolgd door tijdige betaling

 

Hotels bevestigingen:

De definitieve bevestiging van Hotel (s) is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van ontvangst van de betaling op onze bankrekening. In het geval dat een hotel vol is en een reservering wordt geannuleerd, zullen we het Hotel opnieuw boeken en zal de bevestiging onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn. Als alternatief zullen we passende accommodatie regelen. In dergelijke gevallen zal echter geen restitutie of compensatie worden overwogen. Dit is ook van toepassing op Last minute reserveringen.

 

Als de betaling later wordt ontvangen, is het hotel afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van ontvangst van de betaling. In het geval dat een genoemd hotel niet beschikbaar is, zal een hotel van vergelijkbare categorie worden aangeboden en kan een toeslag van toepassing zijn.

 

We zullen echter geen enkele verantwoordelijkheid accepteren in het geval van annulering van het hotel vanwege het niet tijdig ontvangen van uw betaling & voor het hebben aangeboden van een alternatief hotel.

De vermelde prijs is alleen geldig voor een bepaald verzoek en de prijs kan veranderen voor soortgelijke verzoeken, afhankelijk van de hotelbezetting.

 

Hotel regels & Reglement:

De officiële inchecktijd bij alle hotels is 12,00 uur;

De officiële uitchecktijd in alle hotels is 11,00 uur;

Te vroeg in-en te laat uitchecken is onder voorbehoud van beschikbaarheid, naar goeddunken van de directie van het hotel. Indien nodig zal er echter een verzoek worden ingediend;

Annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op eventuele reductie van toegewezen/geblokkeerde kamers, na de vrijgave periode.

 

Beleid voor kinderen:

Onder de 2 jaar – op complementaire basis;

Leeftijd tussen de 2 – 12 – met extra Bed-zal 50% van het tarief voor volwassenen betalen (bij het delen van kamer met ouders);

Leeftijd tussen de 2 – 12 - zonder extra bed-zal 25% van het tarief voor volwassenen betalen (bij het delen van kamer met ouders).

 

Andere voorwaarden:

 • De hierboven vermelde tarieven zijn gebaseerd op de genoemde Hotels;
 • De bovenstaande tarieven zijn netto en omvatten overheidsbelastingen (BTW, TDL & NBT) in totaal tot 15%;
 • Deze tarieven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd in het geval de overheid het belastingbeleid wijzigt of als de hotels hun tarieven wijzigen of voor situaties buiten onze invloed
 • Ontbijt zal geerveerd worden vanaf de 2de dag;
 • Optionele excursies en aanvullende diensten kunnen worden verstrekt waarvoor we extra kosten in rekening brengen;
 • Bezoeken naar Wild Life Parks, avontuurlijke activiteiten, etc gebeuren op eigen risico van de cliënt;
 • Safarivoertuigen (geen airconditioning) zijn zeer basic met basisverzekering dekking;
 • Vooreen betaling per creditcard worden 3% bankkosten in rekening gebracht;
 • Transport met een voertuig met airconditioning van luchthaven naar luchthaven, volgens de toepasselijke route;
 • In het onwaarschijnlijke geval dat een klant ergens ontevreden over is, moet dit ter verbetering meteen aan ons gemeld worden. Na de tour worden er geen klachten in behandeling genomen.


Prijsinformatie

 

Corona

 • Naar veel gebieden blijft reizen risicovol;
 • Daarom zijn er op dit moment geen data en reizen bekend;
 • U kunt ons wel benaderen voor meer informatie of een reis op maat.
   

 

 

 RouteFoto's

Reisvoorstel aanvragen

U kunt via dit formulier meer informatie aanvragen:

Reis:  24 daagse reis door Historisch Erfgoed Noord- & Oostkust Sri Lanka
Reiscode:  ATT-SL-034
   
Aanspreekvorm:    De Heer     Mevrouw
Voornaam/-Letters: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Uw vraag: 
   
  Antwoord mij per mail
Bel mij terug
   
  Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.