+ 31 (0) 6 239 626 76

Asia Travel Tours

Op basis van de kennis van en ervaring met Zuidoost Azië en de omringende landen biedt Asia Travel Tours u verschillende soorten reizen voor alle doelgroepen: Alleenstaanden, jongeren, families, groepen, individuen, (pas gehuwden) stelletjes en bijzondere groepen.

Laksamee Klomklieo (co-owner)
Welkom bij Asia Travel Tours
   

Wie zijn wij?

Asia Travel Tours is een jonge en vernieuwende reisorganisatie, die samenwerkt met diverse partijen in de reisbranche. Asia Travel Tours werkt bijvoorbeeld samen met ervaren reisbureau(s) in Nederland voor de verkoop van de vliegtickets en met diverse touroperators voor het verzorgen van de tours in Zuidoost Azië. Asia Travel Tours gelooft in de kracht van samenwerken en zal zich ontpoppen tot één van de beste touroperators van Nederland. Dit succes gaan wij samen met u bereiken.

Persoonlijke benadering

Het verschil tussen Asia Travel Tours en de overige reisbureaus zit in de persoonlijke benadering en aandacht voor de klant, de prijs en de kwaliteit van het verblijf en het vermaak, die Asia Travel Tours haar klanten aanbiedt.

 

Onze reiservaringen, kennis en liefde voor deze regio hebben ons voldoende inzichten en netwerken opgeleverd om de rol van reisorganisator voor het verkoop van pakketreizen op te pakken en vorm en inhoud te geven.

 

Asia Travel Tours beperkt het aantal schakels tussen de boeking, het verblijf en het vermaak zoveel mogelijk. Minder schakels bieden de klant voordelen voor zowel de prijs, efficiency als persoonlijke service. Deze voordelen geven we graag door aan onze klanten en agenten.

Voordelen

Kortom reizen via Asia Travel Tours heeft als voordelen voor u, dat:

  • U met een bureau in zee gaat dat Zuidoost Azië en de omringende landen goed kent;
  • U bent verbonden met de meest ervaren tourbegeleiders uit Nederland in Zuidoost Azië;
  • U krijgt een concurrerende prijs en u zult veel beleven;
  • Veel excursies, lunches en diners zijn in de prijs inbegrepen.

Informatie & Communicatie

Asia Travel Tours is 24/7 bereikbaar. In de winter is het +6 uur verschil met Zuidoost Azië.

De contactgegevens van de touroperator ontvangt u bij uw boeking.