+ 31 (0) 6 239 626 76

Wie zijn wij?

Asia Travel Tours is aangesloten bij de Vereniging van Kleine Reisorganisatie (VvKR). Dat betekent dat wij zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Klanten reizen op individuele basis of in kleine groepen en overnachten in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties.

Daarnaast bieden wij ook Middelmatige, Luxe en zeer Luxe accommodaties aan, omdat wij ons op verschillende doelgroepen richten.


Een goede goed verblijf tijdens de vakantie is ook belangrijk en daarom bieden wij de klant een keuze in de klasse van de accommodaties. Wij bieden een diversiteit aan accommodaties aan, afhankelijk van het budget van de klant.

 

Laksamee Klomklieo (co-owner)
Welkom bij Asia Travel Tours
   

De klant is en blijft immers bij ons koning!

Ons personeel bestaat uit medewerkers die veel expertise hebben van de landen die wij aanbieden. Wij kunnen u dus goed adviseren over uw reisroute/-plan.

Wij zijn bij alle voor de reisbranche geldende verzekerings- en garantiefondsen aangesloten. Dit biedt zekerheid en veiligheid voor u.

Wat doen wij?

Wij zijn een specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van Maatwerk en Familiereizen.

Op basis van onze kennis van en ervaring met Zuidoost Azië, kunnen wij u adviseren over maatwerkreizen in Thailand, Indonesie, Vietnam, Laos, Cambodja, India en Sri Lanka.

Ook in de overige landen in Zuidoost Azië onderhouden wij contacten met reisagenten.

Voor wie doen wij het?

Asia Travel Tours bedient diverse doelgroepen, bijv. Echtparen, Gezinnen met kinderen, Pas gehuwden, Families en Jongeren bij het maken van hun droomvakantie.

Daarnaast bieden wij groepsreizen voor kleine groepen aan bijv. voor: Vrienden, Kennissen en Werknemers.
 

Werkwijze

Asia Travel Tours werkt op basis van een persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij samen met u en op basis van onze deskundigheid tot een gedragen reisplan komen.

Wij luisteren graag naar uw specifieke reiswensen.

Asia Travel Tours zoekt naar een gezonde balans tussen kwaliteit van de tour en prijs dat de klant betaalt. Daarnaast letten wij ook op de belasting van de natuur en kunnen wij onze klanten hierin adviseren, bijvoorbeeld over ‘Slow Travel’ en de wijze van reizen op de bestemming.

Wij proberen uw maatwerkreis van idee tot reisplan zo snel mogelijk te maken. Wij hebben enige tijd hebben doordat wij o.a. rekening moeten houden met de tijd die nodig is om de hotels te reserveren, het tijdsververschil tussen Europa en Azië en de afstemmingstijd tussen Asia Travel Tours en u.
 

Voordelen

Kortom reizen via Asia Travel Tours heeft als voordeel, dat wij:

  • Op basis van een persoonlijke benadering werken;
  • Personeel in dienst hebben die de regio goed kennen en zelf reizen hebben ontwikkeld voor reisagenten in Zuidoost Azië. Heierdoor kunnen wij goed informeren en adviseren over uw reisroute en ook over het samenstellen van gecombineerde reizen, zoals bijv. Thailand, Laos en Vietnam of Thailand, Vietnam, Maleisië;
  • Wij doen aan kwaliteitscontrole van de accommodaties die wij aanbieden door naar die landen af te reizen (zeker na de Covid periode) en met de eigenaren in gesprek te gaan;
  • In sommige landen werken wij met lokale Nederlandse sprekende gidsen.
     

Bereikbaarheid

Asia Travel Tours is goed bereikbaar.
U kunt ons telefonisch tot 20.00 uur bereiken: (+31) (0) 6239 626 76
en 24/7 via de e-mail: info@asiatraveltours.nl

Adres: Waterkeringweg 129, 1051 NZ Amsterdam