+ 31 (0) 6 239 626 76

Missie

Op basis van de kennis van en ervaring met Thailand en de omringende landen isAsia Travel Tours goed in staat om verschillende soorten reizen voor alle doelgroepen te organiseren: Alleenstaanden, jongeren, families, groepen, individuen, (pas gehuwden) stelletjes en bijzondere groepen.

Wie zijn wij?

Asia Travel Tours is een jonge en vernieuwende reisorganisatie, die samenwerkt met diverse partijen in de reisbranche. Asia Travel Tours werkt bijvoorbeeld samen met ervaren reisbureau(s) in Nederland voor de verkoop van de vliegtickets en met diverse touroperators voor het verzorgen van de tours in Thailand. Asia Travel Tours gelooft in de kracht van samenwerken en zal zich ontpoppen tot een van de beste touroperators van Nederland. Dit succes gaan wij samen met u bereiken.

Onderzoeken

Uit onze onderzoeken blijkt dat vrijwel alle Nederlandse reisbureaus die reizen naar Thailand aanbieden via touroperators in Thailand moeten werken, want buitenlanders kunnen niet een eigen bedrijf in Thailand starten. Er is altijd sprake van een minderheidsbelang van buitenlanders in Thaise bedrijven.

 

Op basis van onderzoek is Asia Travel Tours in contact gekomen met de juiste mensen in Thailand, die veel bestaande Nederlandse reisbureaus hebben geholpen met hun groeiscenario’s in de reisbranche van Thailand.

 

Het is een kleine wereld: de meeste van de huidige Nederlandse reisbureaus werken met een aantal van de touroperators waar Asia Travel Tours ook mee samenwerkt. Ergo, een van onze contactpersonen is de leermeester voor vrijwel alle Nederlandse reisbureaus die reizen in Thailand aanbieden.

 

Het verschil tussen Asia Travel Tours en de overige reisbureaus zit in de persoonlijke benadering en aandacht voor de klant, de prijs en de kwaliteit van het verblijf en het vermaak, die Asia Travel Tours haar klanten aanbiedt.

 

Bovenstaande onderzoeken, onze reiservaringen, kennis en liefde voor deze regio hebben ons voldoende inzichten en netwerken opgeleverd om de rol van reisorganisator voor het verkoop van pakketreizen op te pakken en vorm en inhoud te geven.

 

Asia Travel Tours beperkt het aantal schakels tussen de boeking, het verblijf en het vermaak zoveel mogelijk. Minder schakels bieden de klant voordelen voor zowel de prijs, efficiency als persoonlijke service. Deze voordelen geven we graag door aan onze klanten en agenten.

Voordelen

Kortom reizen via Asia Travel Tours heeft als voordelen voor u, dat:

  • U met een bureau in zee gaat dat Thailand en de omringende landen goed kent;
  • U bent verbonden met de meest ervaren tourbegeleiders uit Nederland in Thailand;
  • U krijgt een concurrerende prijs en u zult veel beleven;
  • Veel excursies, lunches en diners zijn in de prijs inbegrepen.

Informatie & Communicatie

Asia Travel Tours is 24/7 bereikbaar. In de winter is het +6 uur verschil met Thailand.

De contactgegevens van de touroperator ontvangt u bij uw boeking.