+ 31 (0) 6 239 626 76

Asia Travel Tours


De landen waar Asia Travel Tours u naar toe kunt brengen zijn onder meer: Thailand, Indonesië, Vietnam, Cambodja en Sri Lanka. Asia Travel Tours werkt op basis van een persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij u persoonlijk uitleggen wat de reis inhoudt en wat u kunt verwachten. Wij luisteren ook graag naar uw specifieke reiswensen.

Wie zijn wij?

Asia Travel Tours is een jonge en vernieuwende reisorganisatie, die samenwerkt met diverse partijen in de reisbranche. Asia Travel Tours werkt bijvoorbeeld samen met ervaren reisbureau(s) in Nederland voor de verkoop van de vliegtickets en met diverse touroperators voor het verzorgen van de tours in Zuidoost Azië.

Persoonlijke benadering

Het verschil tussen Asia Travel Tours en de overige reisbureaus zit in de persoonlijke benadering en aandacht voor de klant, de prijs en de kwaliteit van het verblijf en het vermaak, die Asia Travel Tours haar klanten aanbiedt.

Onze Top 3 reizen

Maatreizen

U kunt kiezen voor reizen op maat, afgestemd op uw wensen en samengesteld door ervaren reisexperts; wij bieden laagste prijsgaranties en een authentieke duurzame reiservaring. Wij zijn altijd bereikbaar en beschikken over persoonlijke contacten ter plaatse. Op basis van de kennis van en ervaring met Zuidoost Azië en de omringende landen biedt Asia Travel Tours u verschillende soorten reizen voor alle doelgroepen: Alleenstaanden, jongeren, families, groepen, individuen, (pas gehuwden) stelletjes en bijzondere groepen.meer informatie


Vind ons op

Nieuwsbrief

Wilt u interessante tips, inspiratie opdoen en leuke kortingen ontvangen?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief »

 Gerust op reis

Gaat u met ons mee op reis dan kunt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Ook wanneer er voorafgaand of tijdens uw reis iets onverwachts gebeurt. We zijn enerzijds aangesloten bij alle belangrijke organisaties in de reiswereld, zoals...
Lees verder »

Landen

Hieronder een kleine impressie van ons reisaanbod.

Reisaanbod Thailand »

Landinformatie »

Inreismaatregelen »

Reisaanbod Vietnam »

Landinformatie »

Inreismaatregelen »

Reisaanbod Indonesië »

Landinformatie »

Inreismaatregelen »

Reisaanbod Sri-Lanka »

Landinformatie »

 

Reisaanbod Cambodja »

Landinformatie »

Inreismaatregelen »

Uw Reis, Onze aandacht

Asia Travel Tours is een innovatieve reisorganisatie, waarbij de klant echt centraal staat. Door persoonlijke aandacht en de tijd te nemen, maken wij uw reis tot een onvergetelijke belevenis.